perjantai 23. syyskuuta 2016

Villamakuupussi



 Villamakuupussi tai miksi tätä nyt nimittäisikään.  Tein näitä eri kokoisina pikku Prinsessalle ja Miniä totesi niiden olleen parhaita asuja vaunussa nukuttaessa.  Tästä yritin tehdä sopivan vastasyntyneelle, syntyyhän pikku Prinssi keskelle talven pakkasia.  Lankana hyväksi ja pehmeäksi toteamani Extrafine Merino 120 hieman tummempana violettina.  Pussi on alhaalta ommeltu kiinni, jotta jalat pysyvät siellä lämpimänä.  Napit olen joskus ostanut jostain nettikaupasta, mutten muista enää mistä, olisin nimittäin ostanut niitä lisää eri värisenä. Violettiin kyllä sopii mielestäni tämä oranssikin.  Nyt pitäisi vielä löytää hyvä haalarin ohje, lanka siihen on jo varattuna.


8 kommenttia:

  1. Voi miten suloinen pussi:).Omat muksut on jo niin isoja,että tulee aina ihasteltua näitä vauvojen söpöjä vaatteita:D.Värikin on tosi kiva.Esikoisen aikaan minua harmitti Prisman vauvanvaate-osastolla hirveästi kun KAIKKI oli joko vaaleansinistä tai vaaleanpunaista ja itse kun olen enemmän vihreä-keltainen-tyyppi (paljon helpompi kierrättääkin seuraavalle muksulle).Muistan tunteen vieläkin vaikka siitä on yli 13v.Nyt on jo ehkä parempi värivalikoima:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuokin violetti on valittu juuri siksi, että sopii kummalle vaan ja on Tytön ja Vävyn lempivärejä.

      Poista
  2. Kiva makuupussi ja varmasti tarpeeseen..ja nuo napit...suloiset♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo ovat ihania nappeja, minulla oli niitä aiemmin eri värisinä, mutta ovat jo huvenneet. Kun vaan muistaisin/löytäisin sen mistä niitä aikoinaan tilasin.

      Poista
  3. Aivan ihana <3 Olet kyllä taitava! Ja on varmasti lämmin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, alkutalven pakkasilla tarvitaan lämmintä mummon pikku prinssille.

      Poista
  4. Minusta oranssi ja lila sopivat yhteen. Napit tekevät makuupussista pirteän näköisen. Varmaan olen sanonut tämän jo sinulle, mutta tuntuu kuin sinulla olisi rajattomasti aikaa. On etuoikeutettu olo, kun saan katsella aikaan saamiasi luomuksia. Hyvää päivän jatkoa sinulle ja seuraajillesi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan minulla aikaa, kun vain sen aina osaisin käyttää hyödykseni. On jaksoja jolloin en saa mitään aikaiseksi, sitten toisinaan taas oikein innostun. Hyvää päivän jatkoa myös sinulle.

      Poista