torstai 15. syyskuuta 2016

Mekin kävimme täälläMeri, aurinko ja paljon puuta.  Mekin kävimme lounaalla täällä tämän kesän uutuuspaikassa.  Meille sattui todella kaunis syyssää ja olimme kuin kesälomalla.  Terassilla oli lämmin syödä ja mietimmekin, että mitenhän paikka pärjää talvisaikaan, kun suurin suosio perustunee meren äärellä oleviin laajoihin terasseihin. 


Eihän tämä rakennus nyt kovin sievä kadultapäin katsottuna ole ja oikealla oleva sisäänkäyntikin on melko vaatimattoman näköinen.  Löylyn paras puoli lieneekin sinne merelle päin.  Pikku Prinsessa ihmetteli, miksi puhumme Löylystä vaikkemme ole saunassa.  Kerroimme saunojen olevan tuossa etualalla olevassa nurkassa.


Sisätiloissakin oli käytetty paljon puuta.  Sisustus oli yksinkertaisen tyylikästä ja oli mukava huomata,
 että esim. lautasliinat olivat kierrätettyä paperia.
 Wc-tilatkin olivat tyylikkäät ja käsisaippua tervan ja koivun tuoksuista. 
 Vessan ikkunasta näkyvä tyhjä tila ihmetytti kylläkin, mikähän sen tarkoitus on.Eikö näissä kuvissa voisikin kuvitella olevansa etelän maissa rantaterassilla?  
Löylyssä oli monta kerrosta erilaisia vaihtoehtoja nauttia merestä ja auringosta.


Yläkerran löhöilytyynyillä pikku Prinsessa kokeili, voisiko niillä nukkua päiväunet. 
 Ei malttanut kuitenkaan..Entäs se ruoka sitten.  Päivän lounaan vaihtoehdoissa oli paljon kalaa, liekö sitten Jasper Pääkkösen kalastusharrastuksen innoittamana.   Koska en syö kalaa, valitsin ruuakseni nyhtökaurahampurilaisen.  Annokseen ei sisältynyt ranskalaisia, lounashinta 12,90 euroa.  Todella hyvänmakuinen, mutta ehkä olisin kaivannut hieman isomman annoksen.  Hinta oli kuitenkin tottumaani hintatasoon nähden reilu.  Totesimme kuitenkin, että hintaan sisältynee pääsymaksu tällaiseen upeaan rantapaikkaan ihailemaan merinäköalaa.


Muut ottivat juustohampurilaisen ja siihen lisäksi kuuden euron hintaiset ranskalaiset, lounasannos 18,90.  Maistuvia olivat kuulemma nekin. Tulipahan nyt nähtyä ja koettua yksi paljon julkisuudessa olleista paikoista.


8 kommenttia:

 1. Kiitos taas kerran hienoista tuokioista, jotka halusit jakaa meidän blogisi lukijoiden kanssa kanssa. Minäkin pääsin eilen merelle kalaan. Laitoin retkestämme omille kotisivuille, jotka eivät näy enää ollenkaan näillä sivuilla. Hieman harmittaa.

  VastaaPoista
 2. Ihania tuokiokuvia sinulla postauksessasi.
  Siis missä eivät näy? Millä sivuilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, blogini ei näy blogit.fi-sivustoilla. Harmittaa siksi, että usutin tuttavia seuraamaan sitä Blogit.fi-sivuston kautta, koska sieltä löytää paljon muutakin kiinnostavaa luettavaa, kuten esim. sinun blogisi.

   Poista
  2. Oletko yrittänyt lisätä sen sinne? Muistaakseni se piti itse lisätä. Juu. tarkistin välillä, kyllä se pitää itse sinne lisätä.

   Poista
  3. Jep, lisäsin ja se toimi ehkä viikon. Usutin ihmisiä kirjautumaan sitä kautta. Sitten kuulin, etten muka päivitä sivuani. Pian tuttavani kertoivat sivuni toimivan oudosti. Nyt he kertovat, ettei se näy ollenkaan. Olen ollut yhteydessä ylläpitoon. Nyt vaan odotellaan. ���� Hyvää yötä

   Poista
  4. No, hyvä, että tuttavat kertoivat ongelmasta. Toivottavasti selviää ja tulee kuntoon. Hyvää yötä!

   Poista
 3. Onpa mahtavat maisemat! Ja hyvännäköinen hampurilainen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja maistuikin hyvältä. Maisemat olivat tosi hienot ja sää mitä parahin. Hyvä tuuri meillä lomapäiville.

   Poista