perjantai 2. syyskuuta 2016

Vanhanaikaisella tyylillä




Luin jostain blogista, että ennen vanhaan muotiblogeissa kuvat olivat itse kamerakännykällä peilin kautta otettuja, nykyisin niitä ei laadukkaassa blogissa käytetä, vaan pitää olla oma järkkärikamera ja  oma valokuvaaja, ammattilainen tietenkin.
No, tämä ei mikään muotiblogi olekaan, joten kuva on vanhanaikaisesti itse peilin kautta otettu ja kamerakännykällä vielä ilman kuvan muokkausta.
Kyllä siitä nyt essun erottaa.  Ja tyylikkäästi villasukat jalassa.



Sain nyt vihdoinkin ommeltua myös itselle kissaessun.  Ostin Ikeasta verhopaketin tätä mustavalkoista, koska kankaana löytyi vain oranssi-valkoista.  Laskin, että metrihinnaksi tuli sama, osti sitten metreittäin tai verhona. Mallin essuun otin vanhasta esiliinasta ja olen ylpeä siitä, miten osasin tehdä taskun niin, 
että sitä eri erota kuviosta.
Esiliinaa käytän nykyisin ainakin tiskatessa sekä usein myös ruokaa laittaessani.  Onnistun nimittäin helposti likaamaan vatsan seudun ja tiskin jälkeen etuosa on lähes poikkeuksetta märkänä. 







Tein myös kolme patalappua samaa sarjaa.  Kangsta on vielä paljon jäljellä ja siitä on tarkoitus tehdä muutama sohvatyynyn päällinen.  Minun ommellessani meni Koira Pikkukissan viereen nukkumaan ja ihan viereen.  Pikkukissa ei siitä häiriintynyt vaan yhdessä jatkoivat päiväunia.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti