perjantai 16. syyskuuta 2016

Varastoja pienemmäksiSiinäpä sitten sitä taas on kirpparipaikka laitettuna huomisesta kahdeksi viikoksi.  Koko vaaterekki ja eka hylly ovat Tytön ja Vävyn vaatekaappien tyhjennyksestä ja alin hylly minun käsityövarastojen pienentämisestä.  Laitoin suurimman osan käsityökirjoistani ja -lehdistäni myyntiin samoin ompelutarvevarastoani kahden korillisen verran.  Jonkun verran kasasin myös trikoopaloja, minun saumurillani kun ei oikein enää ommella.


Tyttö ja Vävy toi silloin kaappien tyhjennyksestä myös monta koristetyynyä minulle.  Purin niistä päälliset, parhaimmassa oli kolme erilaista päällekkäin ja sisustyynyt laitoin pesukoneeseen, saan niistä hyvää vanua moneen täyttötarpeeseen.  Päälliset pesin myös ja niistä tulikin mukava pino kangaspaloja, Vallilaa ja Marimekkoa.  Kangaspalat saavat uuden elämän ehkä jossain toisessa muodossa.


12 kommenttia:

 1. Mulla on samat puuhat täällä. Kirppispaikka on varattu, ja tavaroiden hinnottelu menossa. Ihan kivaa puuhaa. :)

  VastaaPoista
 2. Minä juuri laittelin kirpparilta jääneitä vaatteita ison säkin UFFille, kun täällä ei oikein kauppa käy.Jotain en kuitenkaan raaskinut laittaa,jos vaikka tekisi kierrätyskäsitöitä:).
  Kivaa, kun voitettiin yhdessä suklaata:P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miekin ajattelin viedä sitten myymättä jääneet johonkin keräykseen.

   Poista
 3. Kirppispöytä olisi täälläkin tarkoitus varata josko siten pääsisi eroon noista tavaroistaan :)

  VastaaPoista
 4. Mummo ja te muut energiset ihmiset, joille tavaroiden vieminen kirpputorille ei jää vain ajatuksen asteelle, ihailen teitä. Toivon myyntimenestystä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, pääsisi eroon noista ylimääräisistä ;)

   Poista
 5. Me oltiin eilen pojan kanssa ulkoilmakirpparilla myymässä. Lastenvaatteita meni kaupaksi vähemmän kuin odotin, kirjoja sen sijaan enemmän. Naapurimyyjä totesi, että kirpeät syysilman varmaan innostavat ostamaan kirjoja. Ja mikäs siinä, tykkään itsekin kääriytyä vilttiin ja lukea. Aika paljon tavaraa tuotiin takaisinkin, ihmisillä on jo niin paljon kaikkea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä tavarat tekevät kauppansa välillä taas ei. Eri kirppiksilläkin menevät erilaiset tavarat kaupaksi, olen huomannut.

   Poista