maanantai 5. syyskuuta 2016

Viikkomenot


Huonomuistisena tarvitsen monenlaista muistilappua.  Hahmotankin ajankäytön paremmin, kun näen sen taulukossa.  Siksipä tulostin eilen illalla erilaisia lukujärjestyksiä.  Niitä löytyy mm. Kodin Kuvalehden ja Hidasta elämää -sivustoilta.  Tykkäsin etenkin tummasävyisestä värimaailmasta.  Mutta mietin, että pitääkö minun joka viikoksi tulostaa aina uusi lukujärjestys, sehän kuluttaa tulostimen musteitakin todella paljon.


Niinpä päätin vähän tuunata.  Etsin askartelutarvikkeistani (joita kyllä riittää) säilömiäni värikkäitä kuvastoja ja esitteitä sekä mainoskortteja.


Liimasin tukevalle pahville pätkän liitutaulutarraa.  Sitäkin löytyy rulla kotoa valmiina, ostin joskus Helsingissä Tigerissä käydessäni.  Edullista ja riittoisaa. Leikkasin tummasävyisistä lukujärjestyksistä reunat ja tekstin sekä muutamasta muusta erilaisia kuvioita ja mietelauseita.


Tällainen tästä nyt sitten tuli.  Kiinnitys sinitarralla työskentelypisteeni vieressä.  Kotoa löytyi myöskin Tigeristä ostettuja liitutaulutusseja, joskin ehkä kaipaisin hieman ohuempi kärkisiä, mutta nämäkin menettelee.  Tähän voi nyt kirjoittaa kuluvan viikon muistettavat asiat ja viikonloppuna pyyhkiä pois ja täyttää taas uuden viikon menoilla.  Ja kun kyllästyn tuohon kuviointiin, niin aina voin tehdä uuden esim. jouluaikaan vaikkapa tonttukuvioidun.

8 kommenttia:

 1. Olipas se näppärä juttu! Nyt tietää, mitä pitää tehdä ja milloin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sitä oli kiva tehdä. Oli myös kiva kuulla sinustakin, kävin lukemassa kuulumiasi blogistasi juuri viime viikonloppuna.

   Poista
 2. Hauska idea.Minullakin on jääkaapinm ovi täynnä lappuja menoista ja puhelimessa muistutukset kaupan päälle.On minulla kalenteri-kirjakin, mutta kun en muista mihin sen olen laittanut;D

  VastaaPoista
 3. Mä laitan kans seinäallakkaan omat sekä isännän menot ylös. Sitten laitan vielä puhelimeen ja hälytys päälle, soi silloin kun on esim. parturiaika niin puoli tuntia ennemmin. Ehdin vielä laittaa itseni kuntoon, jos olen unohtanut ja on lyhyt matka ettei matkoihin mene kovin kauaa.
  Huonomuistinen on täälläkin !!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että muitakin huonomuistisia löytyy!

   Poista