keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Farkkuostoksilla Tykkään tällaisista vanhoista rakennuksista.  Niitä on kiva katsella, mutta jos täällä haluaisi asua, niin tämäkin ulkorakennus pitäisi kunnostaa.  Kävimme taas yhden yön visiitillä Vaarin talossa.  Miehellä, kun on autoprojekti taas meneillään.  Omaan pihaamme en halua auton "romuja" kasattavan, riittää, kun kaksi kunnossa olevaa  jo siinä parkkeeraa.  Miehellä pitää olla aina joku autoprojekti meneillään, osa pakosta, osa omasta harrastuksesta.  Pakosta siksi, ettei meillä olisi varaa pitää kahta autoa, jos ne olisivat loistokunnossa.  Nyt, kun ne pysyvät ajokuntoisina "pienellä laitolla", niin pääsemme molemmat täältä korvesta liikkumaan omaan tahtiimme.
Tänään kävinkin sitten pitkän kaavan mukaan kaupungissa eli jopa kolmessa kaupassa.  Kahdessa katsomassa, että löytäisinkö halvat farkut syksyksi ja sitten ruokakaupassa.  Farkkujen tai yleensäkin vaatteiden sovittaminen on rankkaa puuhaa.  En millään jaksaisi.  Niinpä kai nytkin sitten jäi ne housut ostamatta.  Toisessa kaupassa oli tasan yksi malli naisten farkkuja ja malli ei ollut mieluinen.  Minä kun tarvitsisin, vatsan kohdalle löysempää ja takapuolen ja reisien kohdalle tiukempaa.  Miksikähän vaatesuunnittelijat luulevat, että jos on vatsaa, niin on sitten iso takapuolikin ja paksut reidet.  En ymmärrä.  Toisessa kaupassa taas löysin mieleisen mallin, mutta koko oli liian iso! Minulle iso! Ja pienempää ei ollut.  Niinpä sitten edelleen kuljen legginsseissä. Säästyipähän rahat.6 kommenttia:

 1. Meillä on sama juttu autojen kanssa. Vanhat romut ovat vanhan tuvan takamarkilla.
  Farkkujen osto on minulle vaikeeta. Tahtovat olla liian piukkoja reisistä :( :(

  VastaaPoista
 2. Ei ole vaatteiden ostaminen minunkaan suosikkipuuhaani. - Joskus on vaan pakko!

  VastaaPoista
 3. Aina sitä yrittää välttää viimeiseen asti, mutta joskus on todellakin pakko.

  VastaaPoista
 4. Farkkujen osto kesän jälkeen on huomattanut minulle että on taas aika unohtaa herkuttelut ja sulloa itsensä farkkuihin ;) ja muistaa liikkua ja syödä terveellisemmin :) Mukavaa loppuviikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hyvää loppuviikkoa sinullekin. Farkut on aiemmin tuntuneet minulla ahdistavilta ja olen vältellyt niitä, mutta nyt kilojen putoamisen myötä olen alkanut jopa kaivata niitä.

   Poista