tiistai 27. syyskuuta 2016

Kaunista luontoa täälläkin


Hienot syysvärit sitä on täälläkin pääkaupungissa.  Käytiin taas tänään läheisessä leikkipuistossa ja matka sinne kulkee mukavan puistoalueen kautta.


Pikku Prinsessa jaksaa ikäisekseen, 2v 4kk, kävellä tosi pitkiä matkoja.  Mukava hänen kanssaan jo liikkua.  Muutenkin hän on kova juttelemaan ja oivaltamaan asioita.  Pitää vaan jo olla varuillaan mitä puhuu ja mitä sanoja käyttää, niin tarkkaan niitä kuuntelee ja käyttää sitten omissa puheissaan.  Välillä ihan naurattaa, miten osuvasti osaa käyttää kuulemiaan sanoja.  Ja ne äänen painot, ihan kuin esikuvilla.


Leikkipuistossa on sellainen pyöreä, aidattu betonialue, joka viettää keskikohtaan päin.  Siinä on hauskaa pelata palloa, kun pallo palaa itsestään takaisin päin.  Tässä meillä vierähtikin pitkään.  Välillä hurrattiin maalia, välillä juostiin palloa karkuun.Kotipihalla leikittiin katutaiteilijaa.  Mummo vähän auttoi.  En ole koskaan ollut hyvä piirtämään, mutta pikku Prinsessalle Muumitalo kelpasi.  Hänestä oli sitten kiva värittää mummon piirroksia.
Välipalaksi nautittiin tänään jogurttia, riisimuroja, mansikoita ja banaania. Nam!


8 kommenttia:

 1. Itsekin ihan hätkähdin oman pihan ruskaa, kun eilen pysähdyin sitä katselemaan.Punaista kaipaisin lisää,mutta keltaista on yllinkyllin.Parasta on juuri nuo puiden ylimpien lehtien väriloisto:).Angervot on umpikeltaisia,mutta ihan ylimmät lehdet räiskyvän punaisia.Vaahterat on meillä tosi tylsiä,muuttuvat suoraan ruskehtaviksi ja pudottavat heti lehtensä.Samaten pihlajat aika tylsän värisiä.Voi kun pääsisi Lappiin:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi pakkasen puraista niin tulisi punaistakin väriä luontoon. Keltsista on kyllä paljon.6

   Poista
 2. Mukavia touhuja teillä. :) Katuliidut on kivoja.

  VastaaPoista
 3. Mummolla ollutkin mukava päivä.♥ Tuo ikä on juuri ihana, kun opitaan, joka päviä jotakin uutta..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mummo nauttii kyllä ja ihmettelee mitä kaikkea sitä pikkuinen jo osaa.

   Poista
 4. Minäkin usein pysähdyn ja ihmettelen lasten kehittymistä. On sitä vaan niin mukava seurata. Sinä saat seurata prinsessan kehitystä ihan aitiopaikalta. Hienot maisemat sielläkin ja paljon mukavaa puuhaa aivan lähellä. Kivaa päivän jatkoa teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olen onnellinen, kun nuoret ottavat minut mielellään vieraakseen ja saan viipyä pitempään, rakentuu hyvä suhde lapsenlapseen.

   Poista