tiistai 13. syyskuuta 2016

Itärajalta pääkaupunkiinEilen aamulla lähdin jo aikaisin kohti Tytön ja Vävyn kotia, josta jatkoimme yhdessä kohti pääkaupunkia.  Itärajalta kun lähtee, niin on pitkä matka kaikkialle.  Matka sujui kuitenkin leppoisasti yhden pysähdyksen taktiikalla jutellen ja neuloen.  Matkan aikana valmistui toinen jo aiemmin aloittamistani junasukista.  Menomatkalla sitten vuorossa lapaset.


Kyllä pikku Prinsessa oli iloinen, kun päiväkodista tulikin hakemaan mummo ja kummitäti ja kummisetä odotteli vielä autossa.  Aiemmin tekemä Haisulini pääsi nyt kotiin ja heti leikkeihin mukaan.


Tänään onkin täällä todella aurinkoinen ja lämmin syyspäivä.  Tyttö ja Vävy lähtivät käymään Tallinnassa päiväseltään ja Poika ja Miniä menivät töihin.  Me sitten pikku Prinsessan kanssa pidämme vapaapäivää.  Aamusta jo menimme leikkipuistoon kiipeilemään ja rakentamaan taloa palikoista.  
Savupiippukin löysi paikkansa.


Leikittyämme aikamme, lähdimme käymään läheisessä ostoskeskuksessa ja tietenkin Lankamaailmassa.  Tällä kertaa ostin vain kaksi kerää lisää tätä ihanan violettia lankaa, 
josta on valmistumassa villainen makuupussi tulevalle pienokaiselle. 6 kommenttia:

 1. Sattuipa sinulle hieno sää vierailusi ajaksi. Kyllä teidän prinsessan kanssa kelpaa. Olet nopea käsistäsi ja aikaansaannoksesi ovat upeita. Taas kerran ihailen kättesi töitä. Itse olen sillä rintamalla nykyisin täysin saamaton.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokainen saa aikaiseksi jollakin saralla. Sinäkin.

   Poista
 2. Sulla oli monenmoista kivaa tekemistä. Mä en pysty kutomaan autossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lukemaan minäkään en pysty, mutta neulomaan kyllä, jos ei tarvitse ohjetta silmäillä välillä.

   Poista
 3. Tosi herkullinen,syksyinen väri langoissa!Jahas,Haisuli pistikin heti hulinaksi palikoitten kanssa;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haisli pääsi heti mukaan palikkaleikkeihin Niiskuneidin kanssa. Pelkäsin etukäteen, jospa Prinsessa pelkää Haisulia, mutta ei, heti otti leikkeihin mukaan.

   Poista