sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Kävi kuten formuloissa Käy sitä näin muuallakin kuin formuloissa.  Kuopus tuli käymään ja rengas oli jumittunut matkan varrella, olikohan ne nyt jarrukengät, jotka olivat liikkuneet ja jumittaneet renkaan.  Pienen jäähdyttelyn jälkeen rengas oli taas liikkunut ja Kuopus pääsi loppumatkan ajamaan hiljaisella vauhdilla perille.  Mies pääsi sitten pihamaalla remontin tekoon.


Kuopuksella alkaa jo viimeinen viikko siviilipalveluksen koulutusjaksolla. Viikon päästä sitten pitäisi aloittaa työpalvelus, jota sitten kestääkin ensi heinäkuulle.  Lähes koko neliviikkoisen ajan hän on potenut pahaa flunssaa.    Viikonlopun aikana on flunssaa yritetty lääkitä sekä levätä kunnolla.  Koira ja Pikkukissa ovat mielellään myös päiväunilla.


Monesta blogista olen lukenut miten puolukkasato on runsas.  Itsekin olen käynyt vähitellen poimimassa niitä pakkaseen.  Itse tykkään kerätä käsin ja myös siivotakin käsin.  Kun asuu metsän keskellä, niin voi käydä pikaisesti, 10-15 min,  poimimassa reilun litran jogurttisangon täyteen.  Siivota sen sitten ja käydä sitten lisää, jos huvittaa.  Kun poimii pieniä eriä kerralla, niin niiden siivoaminenkaan ei tympäise.

2 kommenttia:

  1. Tuo on rahanarvoinen taito, kun perheessä on joku, joka osaa korjata auton. Marjoja tänä vuonna riittää, ainakin täällä Etelä-Suomessa. Kun meillä oli perhe suuremmillaan haaveilin aina, että sitten joskus kerään marjat, kuten sinä, vähän kerrallaan. Vaan en osaa olla ahnehtimatta paljon kerrallaan, jos marjoja on. Marjojen käsin kerääminen on kuin terapiaa. Minäkin kerään käsin. Hyvää illan jatkoa sinulle ja perheellesi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun kerätessä ei pidä kiirettä, niin se on todella nautinnollista. Minä varustaudun aina pienellä astialla ja käyn ihan tuossa lähimetsässä. Jos Miehen kanssa lähdetään marjaan, niin ajetaan kauemmas ja isot sankot mukana.

      Poista