maanantai 5. syyskuuta 2016

Joulukalenterivaihto
Joulu se vain lähestyy.  
Viime joulun alla tuskailin sitä, miten kalliita on vähänkin erikoisemmat joulukalenterit, esim Fazerin joulukalenteri.   Silloin sovimme Tytön kanssa, että mehän voimme tehdä sellaiset toisillemme.  Nyt olen jo ideoinut millaisen joulukalenterin haluan tehdä lapsille sekä pikku Prinsessalle.  Pikku Prinsessa ei saa kalenteriin karkkeja, mutta Muumi rusina-hedelmäsekoituksen varmaankin voin laittaa.  
Hänelle voi laittaa myös vaikkapa minisatukirjoja tms.  
Isompien kalenterin ideoita en halua vielä paljastaakaan,
mutta suklaan lisäksi sieltä tulee löytymään paljon muutakin.  Syksyn sateisiin ja synkkiin päiviin tekemistä keksin myös liittymällä Näppituntuman Amrian organisoimaan Joulukalenterivaihtoon.  Käsittääkseni tämä on ollut jo parina aikaisempana vuotena ja silloin olen jo lueskellut siitä, mutta nyt ilmoittauduin ensimmäistä kertaa itsekin mukaan.  Hauskinta mielestäni tässä on juuri sen kalenterin kokoaminen ja myös sekin, miten täysin tuntematon henkilö koostaa minulle muutamien ilmoittautumislomakkeessa kysyttyjen asioiden perusteella kalenterin.  
Jos innostuit itse tästä, niin mukaan ennättää ilmoittautua vielä 9.9. mennessä.

4 kommenttia:

  1. Minun ei tarvitse tehdä lastenlapsille kalenteria. Kun heidän äidit ovat käsistään niin taitavia, että tekevät itse. suklaakalenteria en viitsi ostaa, kaksi lasta ei syö karkkia, kaksi söis kaikki karkit heti :) :)

    VastaaPoista
  2. Minusta on juuri hauskinta se suunnittelu ja tekeminen.

    VastaaPoista