torstai 8. syyskuuta 2016

Mustan kissan tyynyt




Sain vihdoinkin tänään ommeltua Ikeasta ostamastani musta-valkoisesta kissakankaasta tyynyt.  Meillä sohvatyynyt eivät ole niinkään koristeena, vaan ne on tarkoitettu sohvalla loikoiluun, pötköttelyyn.  Niinpä ne eivät ole siroja neliöitä, vaan paksuja pötkylöitä.  Niitä on kiva ottaa kainaloon tai kasata pinoksi pään alle.


Käytössä ne liikaantuvat helposti.  Siksipä tein kaikkiin taas vetoketjulla suljettavat päälliset.  Siitä ne on helppo aukaista ja ottaa pesuun.  Tuo Ikean verhokangas on sopivan tukevaa ja "liukas"pintaista, että lika ei toivottavasti ihan helposti tartu.  Ei meillä mitään sottapyttyjä olla, mutta Koiran, Kissan ja Pikkukissan tassuissa kulkeutuu ulkoa aina jotain. 




16 kommenttia:

  1. Jännä juttu minäkin postasin noista kissatyynyistä tänään. Tosin ostin valmiit tyynyt.

    VastaaPoista
  2. Mie kävinkin jo katsomassa niitä blogissasi.

    VastaaPoista
  3. Onpa suloinen kissa! Meidän oma kissa nukkui tuossa elokuussa pois. Oli jo 12v. Epäilen, että sai myrkkyä tms. Mutta silti näitä muiden lemmikkejä aina on kiva katsella!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä mustavalkoinen on meidän vanhempi kissa, vuotias ja nuorempi on nyt reilun vuoden ikäinen viikari. Ihania ne on.

      Poista
  4. Ihanat tyynyt! Ja mikä söpö kisuli!😍
    Hyvää illan jatkoa sinulle!💕

    VastaaPoista
  5. Kaikkea kivaa ja kaunista on myös täälläkin☺
    Seurataan...

    VastaaPoista
  6. Kiitos kun kävit, niin tulinpas vastavierailulle ja lukijaksi ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva juttu. Käydään toisillamme "kylässä".

      Poista
  7. Ihana kissa <3 ja tyynyt on myös tosi hienot! Tykkäisin myös ommella itse, mutta en omista ompelukonetta. Mutta muita käsitöitä tulee tehtyä sitten enemmän. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä kissa on aivan oma persoonansa. Todella tarkka, että mikään ei saisi kotona muuttua tai vaihtaa paikkaa. Ulkoileekin vain hyvällä säällä.

      Poista
  8. Ihanat tyynyt. Kyllä sinä osaat. Silmää hivelee, kun mirri ja sisustus ovat sävy-sävyyn. Kissa on kuin meidän Täplä. Eli nuo tyynyt sopisivat meidänkin kissan väreihin. Ahaa, täällä voi siis esittää kyläkutsuja. Siispä <3 tervetuloa piipahtamaan meillekin. Osoite on "Mummon päivitykset"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Kangasta oli joko oranssi-valkoisena tai musta-valkoisena, tuo musta-valkoinen hiveli paremmin silmiäni. Sattui sitten kissankin sävyyn ;) Kävinkin jo vierailulla blogissasi. Oletkin oikein matkakuumeen puraisema ;)

      Poista
  9. Samoilla linjoilla tyynyjen(kin) suhteen:isoja ja pehmeitä niiden olla pitää:).Tosi kiva tuo kangas...täytyypäs käydä Ikean sivuilla kurkkimassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuota musta-valkoista tosiaan on vain valmisverhona, mutta siitähän saa paketista viisi metriä kangasta!

      Poista