sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Tavoite 1 toteutuminen heinäkuu 2016Heinäkuu on mennyt lomaillessa, siis muiden lomaillessa mummokin pitää lomaa eläkkeellä olosta.  Lomakuussa ei syömisiä tule niin tarkasti mietittyä, herkkuja tulee enemmän, mutta toisaalta liikuttuakin tulee enemmän.  Säännöllinen ruokailu- ja unirytmi ei toteudu.  Silti tämän kuukauden tulos oli hyvään suuntaan.  Painon pudotusta oli vain 0,4 kg, mutta oli kuitenkin edes jotain.  Sokerien suhteen menikin sitten paremmin eli paastoverensokeri oli tänä aamuna mitattaessa vain 6,8.  En muista milloin se olisi ollut noin alhaalla.  Taitaa siitä olla jo useampi vuosi.
Tämä viimeisin tablettilääkkeen lisäys taitaa tehota.  Elokuussa, jos vielä saisi palautettua parempaa ruokailurytmiä ja terveellisempiä ruokavaihtoehtoja, niin voisin jopa päästä lähelle tavoitetasoa.
Olen tuon muutoksen kyllä huomannutkin arjessa.  Olo on virkeämpi ja jaksan tehdä paremmin asioita.  Innostuneempikin olen.  Eli nyt on myönteinen kierre päällä.  Innostuneisuus, jaksaminen ja virkeys saavat taas aikaan enemmän liikettä ja edelleenkin pitäisi arvot laskea.  Näin positiivisissa tunnelmissa ensi kuuta kohti.2 kommenttia:

  1. Täälläkin pitäisi alkaa tuota painoa alentamaan. Kuinka se onkaan näin vaikeaa ??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on vaikeaa. Mutta kun terveys alkoi olla jo niin huono, niin oli pakko yrittää ja onneksi on hyvin mennyt ja tehonnut. Tsemppiä!

      Poista