lauantai 16. heinäkuuta 2016

Sadepäivä mummolassaTänään itärajalla oli viileämpi ja sateinen päivä.  Ulkona olimme vain ajoittain ja vietimme aikaa enemmän sisätiloissa.  Kävimme kuitenkin kaupoilla ja sieltä löytyi oma pieni kastelukannu pikku Prinsessalle.


Sitä sitten piti heti kotiin tultuamme testata ja lopuksi asettaa se mummon kastelukannun viereen odottamaan huomista.


Vaarirkin pääsi tänään satuja lukemaan.  Pikku Prinsessa kantoikin melkoisen määrän kirjoja vaarin eteen.  Koira on ollut tosi mustasukkainen pikku Prinsessan saamasta huomiosta ja peruutti Miehen syliin satuhetken ajaksi.


Iltaruokailun jälkeen kävimme kävelyllä läheisessä satamassa.  Ensin pikku Prinsessan piti saada kokeilla millaista on liikkua sateenvarjon kanssa. Sateenvarjo on Tytön lapsuuden ajalta.


Sateenvarjon kanssa kulkemisen voitti kuitenkin Koiran taluttaminen ja lätäköissä käveleminen. 
Lits Läts!


Välillä piti tietenkin kerätä aarrekiviä, niitä löytyi välillä tieltä, välillä kuralätäköstä.  Sisälle tultua ne on sitten pitänyt pestä ja laittaa esille.  Koira on alistunut kohtaloonsa ja odottaa rauhallisesti pikku Prinsessaa ja sitä milloin jatketaan matkaa.


Tavoilleen uskollisena Pikkukissa seurasi meitä pienen välimatkan päässä.  Hienosti se osasi kulkea tien vasenta reunaa.  Onneksi tämä maantiemme on vähäliikenteinen.  Auton äänen kuultua Pikkukissa kyllä hyppää metsään turvaan.  Mutta mukana pitää kulkea.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti