maanantai 11. heinäkuuta 2016

Onnettaren suosikkina


Vaikka en pidä siitä, että monet blogit ovat vain kaupallista yhteistyötä täynnä, niin osallistun innolla blogiarvontoihin.  Köyhän pitää jostain iloa ammentaa.  Ja joskus sitä iloa suodaan runsaastikin, kuten minulle kävi tässä muutaman viikon aikana.  Voitin siis useammassa arvonnassa.
Onnelin pikku keittiö-blogin arvonnassa voitin jaksamisjuomaa ja savinaamionäytteen.  Mukana tuli ihanasti käsinkirjoitettu kortti Annalaaralta.  Kiitos sinulle henkilökohtaisesta viestistä ja palkinnosta.
Tämä blogi ei muutenkaan ole näitä pelkkiä yhteistyöpostauksia vaan paljon muutakin. 
Jaksamisjuomajauheen lupasin jo urheilevalle Vävylle. Savinaamion kokeilusta kerron sitten täällä blogissani myöhemmin.  Siitä tulee varmasti hauskaa.Kukkaiselämää-blogissa oli Biolanin kanssa yhteistyössä arvonta, jossa voitin kaksi lannospakkausta.  Hyödyllisiä ja tarpeellisia, tulevat varmasti käytettyä.  Amppeleita minulla on montakin ja yrttilannos käynee salaatti- ja tillipenkkiin.  Kiitos Kukkaiselämää -blogin Sadulle.Kaikkein suurin yllätys oli, kun voitin Uusi Kuu -blogin arvonnassa Kirami Freedom-ulkotulen.
Kiitos Emilia ja Indiedays sekä Kirami.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti