perjantai 22. heinäkuuta 2016

HaisuliHaisuli, tuo Muumilaakson varas ja keppostelija, asuu Yksinäistenvuorten juurella olevassa metsässä puun rungon sisällä tai nukkuu pensaissa ja ruohikoissa.  Aina utelias ja salakuuntelee mielellään.
 Katsoimme pikku Prinsessan lomaillessa päivittäin Muumeja.  Muistelin, että minulla on jossain Pirkanmaan Kotityön "karvalankaa", joka sopisi hyvin Haisuliin.  Malliltaan Haisuli on helppo tehdä ja mustaa, valkoista ja punaista puuvillalankaakin löytyi varastoista.
  Jostain syystä minulle on kertynyt Haisuli tavaraa enemmänkin. Kaapeista löytyy erikokoisia pyyhkeitä ja tietenkin oma mukini on Haisuli.  Meillä kaikilla perheen jäsenillä on isommasta pienempään omat muumimukit mökillä.  Isommilla isommat ja pienemmällä pienempi.


Tästä Haisulista tuli kokopituudeltaan noin 30 cm, vartalo-osa noin 16 cm. 
Laitoin kuvan siitä jo pikku Prinsessalle.4 kommenttia:

 1. Hei! Ihana blogi sinulla!!!! Oikea päivän piristys :) Liityin lukijakuntaasi ja laitoin linkin omaan pieneen blogiinikin.

  VastaaPoista
 2. Kiitos, kävinkin vastavierailulla blogissasi ja ihastuin tekemiisi pannunalusiin.

  VastaaPoista
 3. Oi miten ihana,Haisuli on ihan huippu!Minulla on jo kahdesti ollut kirjastosta lainassa virkkaa muumit-kirja, mutta en ole vieläkään saanut aikaiseksi...

  VastaaPoista
 4. Mie tein Haisulin ihan nettistä haetun kuvan perusteella. On sen verran helpon mallinen. Muut muumit olisikin vähän vaikeempia.

  VastaaPoista