torstai 7. heinäkuuta 2016

Paketti saapuiEnnätin ennen Viipurin reissua saamaan Paapiin paketin.  Kirjoitin kesäkuussa pikku Prinsessan mummolasängystä ja siihen tekemistäni vuodevaatteista.  Olin ostanut Paapiidesignin Siiri&Myyry puuvillaa tarjouksesta, mutta se riitti vain pussilakanaan.  Nyt tilasin kesäalesta lisää kumpaakin väriä puoli metriä tyynyliinoja varten. 


Nämä pikkuvihkot ostin käsilaukussa kuljetettavaksi muistiinpanovihkoiksi.  Mummolla, kun alkaa olla jo huono muisti, enkä enää muisti reissuillani saamia ideoita enää kotona.


Tämä on täysin heräteostos.  Linnea neuloo pipo, juuri oikean värinen, tupsu ja neuloja, voiko sopivampaa pipoa mummolle löytyäkään ja hintakin sellainen, että sen raaskii ostaa valmiina, etenkin kun saumuri ei tee hyvää joustotikkiä ja paikkakunnalta ei löydy korjaajaa.


Huomasin, että Sieniperhe puuvilla on myös tarjouksessa.  Siitä saa kivan apukassin sienestävälle ystävälleni vaikkapa joululahjaksi.   Tämä kangas saa kyllä hyvälle mielelle ja tiedän ystäväni arvostavan itsetehtyjä lahjoja.


Siiri keinuu, trikoo, puoli metriä.  Siitä saa vaikkapa ihanan vauvan paidan ja housut.  Kunhan saan sen saumurin kuntoon.
Nyt jäi vielä kaivelemaan Ketut puuvilla, Raksu puuvilla sekä Pesue luomujersey ja monet muut ihanuudet.  Kun vain olisi rahaa ostaa ne sekä tietenkin aikaa ja taitoa tehdä niistä vaatteita.

2 kommenttia:

  1. Nuo vihkoset ovat hyviä, kun ei täälläkään mummalla ole enään kovin hyvä muisti. Tosin en minkään mallin takia tarvi vihkoa, vaan kaikkea muihin muistettaviin asioihin. Ihania kankaita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin olen ihastunut noihin kankaisiin todella paljon.

      Poista