tiistai 19. heinäkuuta 2016

Haikeaa


Haikeata on, vaikka välillä väsyttikin, niin silti oli ihanaa, kun pikku Prinsessa, Miniä ja Poika olivat täällä lomailemassa.  Nyt tuntuu niin haikealta ja hiljaiselta.  Koirakin vain nukkuu, kun ei tarvitse vahtia kaikkea. Silti sitä odottaa, että kohta kuuluu jostain "Mummooo".


Nykyisin nämä lasten ensipyörät ovat tyystin erilaisia kuin ennen.  Muotia tuntuu olevan tämä ilman polkimia ja apupyöriä oleva pikku potkupyörä.  Oppiihan siinä tasapainoa ja ohjaamaankin.  Koira seurasi taas uskollisesti pyörälenkkiä.Pikku Prinsessa on kova lukemaan.  Itsekin.  Jo aivan pienenä vauvana luin hänelle pikkusatuja ja katseltiin yhdessä kuvakirjoja.  Pikku Prinsessa oppikin kirjojen käyttäjäksi.  Hänelle pitää lukea paljon ja hän itse selailee kirjoja paljon. Nyt tällä lomalla ehdottomana ykkössuosikkina oli vanhat Tupu Pupuna kirjat sekä Muumi kirjat.  Onneksi molempia löytyy omien lasten entisiä. 
Pikkuinen sininen muovituoli on Miniän lapsuudesta.


Illalla oli aivan upea auringonlasku.  Monet punaisen sävyt peilautuivat tyynestä vedestä.
Pojan ottama kuva.


2 kommenttia:

 1. Voi kun on tuttua, pupu ja toi pyörä. Meilläkin lapsinlapsilla on tuollaiset.
  Lukeminen on tärkeää lapsille, niin minäkin olen lukenut ja vieläkin saan tuota harrastaa, kun nuorimmat ovat vasta 4 v. ja vähän alle !!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lukemisen minäkin koen tärkeäksi, kasvattaa sanavarastoa ja mielkuvitusta. Varmasti hyötyä myöhemmin kouluelämässäkin.

   Poista