torstai 21. heinäkuuta 2016

Pettymys ABC:llä


 Olipa pettymys eilinen ruokailu paikallisella ABC:llä.  Matkoillamme pysähdytään useastikin ABC:lle, koska ne sattuvat hyvin reitin varrelle, niissä on varmasti tilavat wc:t, ruoka on yleensä hyvää ja sen saa nopeasti.  
Osoitteen muutoksemme yhteydessä saimme osuuskaupalta alekupongin, jossa kaksi ruokaa yhden hinnalla, koska tänään oli viimeinen voimassaolopäivä, niin päätimme hyödyntää alennuksen paikallisessa ABC:ssä. Pettymys oli kuitenkin suuri.  Olikohan henkilökunnalla jotain häikkää, kun tuntui, ettei mistään ole huolehdittu. Edellinen asiakas valitti kahvimaidosta, sitä tuotiin vasta, kun olimme mekin jo salaattipöydässä.  Kassahenkilö vaihtui kesken tilauksemme ja kiireen aisti, vaikka asiakkaita oli vain muutama.  Salaattipöydästä sai juuri kaivettua raejuustoa ja punajuurisalaattia sekä jotain porkkanasalaattia, jossa otin oli niin huono, että hädintuskin sillä sai otettua jotain.  Tortillalastuja oli rippeet jäljellä, murusina nekin.  Kotikaljaa riitti toiselle meistä.  Veitset olivat loppu ja pyysin niitä lisää.  Niitä tuotiin, kun lopettelimme pääruokaa.Onneksi pääruuan mukana tuli pihviveitsi. Annos oli ihan odotetun näköinen ja maistuva ja se tuli nopeasti.  Tavoistani poiketen, laitoin palautetta nettisivujen kautta.  Saas nähdä vastataanko siihen.

3 kommenttia:

 1. Kävin suomessa lomalla ja myös minä olen joskus aikoinaan tykännyt heidän buffetistaan,mutta nyt oli todella pettymys. Samoin kuin sinulla. Siellä oli harjoittelijoita jne ja vakituinen henkilökunta ei osannut pitää lankoja käsissään..laatu on huonontunut viime kokemasta todella paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama kokemus, laatu on huonontunut ja ehkäpä henkilökuntaa vähennetty tms. Toivottavasti vastaavat palautteeseeni ja ottavat kantaa asiaan.

   Poista
 2. Sama huomio mullakin, ei niin hyvää laatua mitä ennen on ollut. Me mentiin lounasaikaan kerran 14,50 (lounas loppui 15,00)
  Tarjoilijat tyhjensivät tiskiä, todettiin vain sen loppuneen jo. Minusta se kuuluu loppua 15,00 niinkuin ilmoituksessa oli. No voihan olla väärässäkin ???

  VastaaPoista