torstai 28. tammikuuta 2016

Surkean päivän pelastus


Juuri tälläisenä päivänä, kun tuntuu, ettei mikään asia mene hyvin.  Auto on ollut kohta kuukauden epäkunnossa, viemäri jäässä, viemäriputki halki talon alla, lunta sataa ja Mies toipilaana. Juuri tällaisenä päivänä sain Maijulta (Lempipäiväni tänään-blogi) paketin, jonka sisältö oli täysi yllätys.
Kaunis paketti ja kauniisti kirjoitettu osoitetieto oli jo ihana sinällään, mutta sisältö sai minut aivan sanattomaksi.  Olin niin iloinen ja hämilläni saamastani huomiosta, että joku on ajatellut minua ja nähnyt vaivaa lähettääkseen paketin ajatusten kera minulle.
 


"Iiris siirretään työelämästä syrjään muutama vuosi ennen eläkeikää.  Tarpeettomalla naisella on nyt aikaa tehdä tilit selviksi itsensä ja menneisyyden ihmisten kanssa."  Tämä teksti sai Maijun ajattelemaan minua ja se tuntuukin aivan kuin minusta kirjoitetun.  Nyt voin kuunnella äänikirjaa ja neuloa sukkia.  Ja ajatella, että maailmassa on vielä jotain hyvääkin, kun tällaista tapahtuu.  
Kiitos Maiju  sinulle suunnattomasti, pelastit päiväni ja sait minut uskomaan, että mukaviakin asioita on olemassa..  Kortin tekstin sanoin;
 

"Hän keksi pysähtyä nauttimaan pienistä hyvistä hetkistä ja päätyi elämään elämänsä onnellisena loppuun asti"

2 kommenttia: