tiistai 19. tammikuuta 2016

Porkkanaletut

Tämä omasta hyvinvoinnista ja taloudesta huolehtiminen on saanut minutkin valmistamaan ruokaa.  Parhaiten tietää mitä syö, kun tekee sen itse ja siinä myös säästää rahaa.  Tavallinen arkiruoka on parasta myös diabeetikoille.   Olen pyrkinyt lisäämään kasviksia ja hedelmiä ja teinkin viikonloppuna ison satsin porkkanaraastetta.  Sitä oli vielä jonkin verran jäljellä ja tein lopusta porkkanalettuja.  Kananmunat syötiin viikonloppuna enkä muistanut niitä ostaa lisää, joten laitoin taikinaan leivinjauhetta ja mausteeksi vähän kanelia.  Sopii porkkanan kanssa.  Ohukaiset kohosivat hyvin ja niistä tulikin paksuja ja hyvän makuisia.  Tulipahan hyödynnettyä sekin raaste ja tyydytettyä "jotain hyvää" tunne.2 kommenttia:

  1. Hmm hauska vinkki tuo kaneli-pitääkin kokeilla.Itse eilen etsin tietoa mitä yrttejä ym valmisteita suositellaan diabetikoille ja Tohtori Tolosen sivuilla oli useampaakin tuotetta munuaisia suojaamaan ja alentamaan verensokeria...oletko sinä kokeillut?
    E-Epa ja berberin voisi olla kokeilemisen arvoisia,mutta täytynee ensin keskustella lääkärin kanssa...

    VastaaPoista
  2. Tuota berberiniä olen harkinnut, mutta sitten olen kuitenkin pitäytynyt omissa lääkkeissä. Noista luontaistuotteista kun pitäisi tietää miten reagoivat omien lääkkeiden kanssa.

    VastaaPoista