torstai 21. tammikuuta 2016

Sairaalareissu


Äidilläni oli ennen soittaessaan tapana kysellä, ootteko pysyneet terveinä.  Nytkin vastaisin, että ollaan me.  Silti, kun miettii viime kuukausia, on sekä Pikku Prinsessa että Tyttö olleet sairaalassa  ja nyt Mies oli leikkauksessa.  Pikku Prinsessa oli myös pari päivää kuumeessa, päiväkodin aloitus sai pöpöt liikkeelle. Silti pidän meidän perhepiiriämme pääsääntöisesti terveinä.   
Eilen siis mentiin tuonne suurempaan kaupunkiin ja vähän ennen puoltapäivää jäi Mies päiväkirurgian osastolle ja jo reilun viiden tunnin kuluttua hain hänet Tytön ja Vävyn luo.  Nykyään kotiin pääsee jo muutaman tunnin päästä leikkauksesta, vaikka nukutettaisiinkin.


Jäimme kuitenkin varalta yöksi sinne lähemmäksi, jos olisi tullut jotain "takapakkia".  Tänä aamuna nukuimme sitten pitkään ja lähdimme aamupalan jälkeen ajelemaan kotiin. Kissat olivat täällä pitäneet riehumisillan ja levitelleet ja tiputelleet tavaroita.  Nyt sitten nukkuvat kaikessa rauhassa.Koira oli tietenkin meillä mukana, oli Kuopuksen luona sen aikaa, kun vein Miehen sairaalaan ja kävin asioilla.  Koira on aivan onneton kaupunkiolosuhteissa.  Ensinnäkin se pelkää kiiltäviä lattioita ja oli jo unohtanut miten portaissa kuljetaan.  Illallakin Tytön ja Vävyn luona Koira kierteli mattoja pitkin paikasta toiseen, vaikka ei ole ennen siellä pelännyt parkettilattiaa.  Ulkona taas pakkasesta huolimatta seisoi paikallaan varmaan viisi minuttia haistelemassa muiden merkkauksia.  Sisälle päästyä uikutti ja ulkona haistelu jatkui.  Taisi olla joku narttu juoksuillaan lähistöllä.
Kotiin tultua Koira seurasi tarkasti laukkujen purkamista ja kun näki, että mekin asetumme aloillemme, niin sekin kävi nukkumaan.  Rankka reissu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti