keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Evakossa yön seudut


Mentiin eilen sitten taas evakkopaikkaan, jossa ensimmäisenä oli edessä lumityöt.   Nyt kun Mies on toipilaana eikä saa tehdä raskaita töitä, niin lumityötkin lankeavat minulle.  Kuntohan siinä kohoaa, kun vain siltä puuskutukselta selviää.  Pitäisi varmaan hieman rauhallisemmin aloittaa, mutta kun ei malta. Onneksi Mies eilen ennen lähtöämme sai tuon mökkitien aurattua traktorilla, mutta sai siitä sitten lisää kipuja, joten tämä päivä on pitänyt ottaa sitten ihan levon kannalta.
 

Ennätin eilen ennen lähtöämme ommella pienen Pikku Myy pussukan veljen tyttären lahjaan.  Harja ja muut hiusjutut mahtuivat siihen juuri sopivasti.


Parina aamuna olen jättänyt aamupuuron väliin ja se kostautui vatsakivuilla vai johtuivatkohan ne siitä, ettei sinne pihan perälle puuceehen tehnyt mieli kovin helposti mennä.  Onneksi vatsa rauhoittui aamupuurolla ja lämpimällä sisäwc:llä.  Nyt osaa arvostaa näitä arjen pieniä itsestään selvyyksiä.


Tänään kävin kirjastossakin pitkästä aikaa.  Kyllä piti taas ihastella remontoidun kirjastomme valoisuutta ja tilaa.  Lastenosaston puolella oli joku iltapäiväkerho tullut kirjoja tutkimaan ja pelejä pelaamaan.  Toisella laidalla oli silti rauhallista tutkia käsityökirjoja ja ruokakirjoja.  Lainasin molempia:  ruokakirjoista lähinnä vastuulliseen ruokailuun, suomalaiseen ruokavalioon, lähiruokaan ja sokerittomaan ruokavalioon liittyviä.  Käsityökirjoista pieniä virkkausideoita sisältävän kirjan sekä kauluri- ja kaulahuivikirjan.  Virkkausideoista toivon löytäväni jotain ystävänpäiväksi sopivaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti