maanantai 25. tammikuuta 2016

Ostoksilla


Viemärin sulatus jatkuu.  Vietimme tänään mahdollisimman paljon aikaa muualla.  Oli jotenkin helpompaa niin.  Minua ärsyttää ja ahdistaa, kun asiat ovat kesken tai sekaisin.  Mies taas ei ole millänsäkään, vaikka ympärillä kaikki hajoaisi.  Hänen mielestään hidas viemärin sulatus kotikonstein on ihan ok.  Helppoahan miesten on käydä ulkonakin pissalla, mutta naisilla se ei niin vaan onnistu.  Joka tapauksessa kävimme kaupungilla ruokaostoksilla, lahjaostoksilla, kissan ruokaostoksilla ja syömässä miehen entisessä kotitalossa.  Siellä ainakin toimii sisäwc.  Ylläolevat lahjatavarat ostin veljeni tyttärelle, joka täyttää ensi viikonloppuna 9 vuotta.  Hänellä on (samaan sukuun kun kuuluu) kiharat hiukset ja villinä poikatyttönä ei halua mitään tyttömäisiä juttuja.  Ostin kuitenkin "takkuharjan", pari pantaa sekä huulirasvan ja karkkia. Jos vielä onnistun löytämään varastoistani jonkin sopivan pussukan tai jopa ompelemaan sellaisen, on lahja valmis.  Isovelikin saa oman karkkipussinsa, jottei tule paha mieli.  Meillä on ollut tapana käydä veljentyttären syntymäpäivillä, kun Tyttö on kummitäti hänelle ja samalla tulee meidänkin nähtyä veljen perhettä.  Lähikaupassa oli lohi tarjouksessa ja Mies tietenkin halusi ostaa sellaisen.  Pikkukissa oli mukana avustamassa fileointia.  Pieniä paloja saikin maistiaisiksi.  Yritti kyllä välillä itsekin ottaa lisää. Vanhempaa Kissaa ei kala kiinnostanut vaan se nukkui mielummin uunin lämpimässä.


2 kommenttia:

  1. Välillä on ihan hyvä käydä "huokaisemassa" jos tuntuu, että kaikki kaatuu päälle.Ja kyllä vain,myöskään Ukko K. ei moisesta stressistä ymmärrä tuon taivaallista:D.Meillä ei kissat suostu syömään lohta vaikka muuten vetävät kaikkea kurkusta ja sipseistä lähtien:S.

    VastaaPoista
  2. Taitaa olla miesten tapa olla hermoilematta. Meilläkin vain toinen kissoista tykkäsi lohesta, toista ei kiinnostanut ollenkaan.

    VastaaPoista