keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Ihan itse kustannettu arvonta


Pelkästään siitä ilosta, että  eilen iltayöstä sivun näyttöjä yhteensä-mittariin pyörähti täyteen 40000, päätin ilahduttaa lukijoitani arvonnalla.  Juhannuksen aikaan nuoriso kyseli, että mikä minun blogini tavoite on, mihin tähtään, miksi teen tätä? Ei minulla ole blogillani tavoitetta, en tähtää mihinkään, mutta se miksi teen tätä, on selvänä mielessäni.  Olisihan se tietenkin hienoa, jos mummo näin vanhoilla päivillään olisi Suomen suosituin mummobloggaaja, joka saisi kutsuja kaikkiin mahdollisiin blogitapaamisiin ja paikallinen postimies kantaisi joka päivä monta pakettia monenlaisia tavaroita yhteistyökumppaneilta.  EI! Ei se olisi hienoa.  Ensinnäkin, minulta puuttuu rohkeus mennä isompiin ja pienempiin tapaamisiin, välttelen jopa sukulaisten ja ystävien juhlia sekä harmillisesti jopa yleisötilaisuuksia.  En toivo saavani runsaita pakettimääriä, minulle tulisi hirveät paineet kirjoittaa jokaisesta, kiittää jokaisa lähettäjää ja kehua tuotteita, vaikken niistä pitäisikään. Ja mitä minä niillä kaikilla edes tekisin.  Minulle paras saamani lähetys on ollut lukijaltani saamani posti, siis ihan oikea posti.  Se lämmitti mieltä. Samoin ystäväni, entisen työkaverini toteamus, että kun hän lukee blogiani, tuntuu siltä, että itsekin olisi ollut mukana.
Mutta miksi sitten teen tätä.  Olen jo monta kertaa ajatellut lopettavani, mutta olen kuitenkin kokenut tämän mieltä virkistäväksi harrastukseksi.  Olen kuitenkin suurimman osan vuotta yksin päivät kotona, jolloin ei ole juttelukaveria, ei ketään kenelle kertoa mitä näin postinhakureissullani tai mitä ajatuksia herätti juuri lukemani blogikirjoitus.  Kun kirjoitan blogiini, niin tuntuu aivan siltä kuin juttelisin jollekin ja jos vielä saan kommentin, niin sehän on kuin keskustelua.  Ilahdun suuresti jokaisesta kommentista.  Luen itsekin säännöllisesti monia blogeja ja on kuin olisin heidän tuttavansa, jolle kerrotaan päivän kuulumiset. 
 





Tyttö kysyi kerran, että ihan itsekö maksat arvontapalkinnot ja postimaksut.  Ihan itse.  
"Kun sinulle annetaan. saat hetken onnen, mutta kun itse annat, tunne kestää"
Ja jokainen harrastushan maksaa jotain.


Olen ostanut Kukkea luonto kirjan  paikallisesta kirjakaupasta.  Siinä on joka aukeamalla jokin ajatelma, kannustava mietelause tms ja väritettävä kuva.
 

Olen saanut Avonilta tilaamieni tavaroiden mukana meikkinäytteitä, joista voi katsoa lisätietoja avonin kotisivuilta.


Avonilta olen ostanut myös kynsienvahvistaja-tuotteen.  Nämä tuotteet haluan lahjoittaa yhdelle teistä lukijoistani.   Tällä hetkellä blogini sivupalkissa oleva jäsenet-määrä näyttää 28.  Olisi kiva jos tietäisin teitä olevan paljon enemmän.


Niinpä, ne arvonnan säännöt.
Voit osallistua arvontaan, jos olet Mummo ja Koira -blogin jäsen, liityt jäseneksi tai ilmoitat mitä muuta kautta seuraat blogiani.
Lisäarvan saat, jos blogini löytyy sinun blogisi sivupalkin blogiluettelosta.
No niin, nyt te luulette, että kyllä se sittenkin haluaa olla se suosituin mummobloggaaja, kun haluaa lisää jäseniä ja mainontaa.  Ei sittenkään, kuten pikku Prinsessa sanoo, vaan minusta olisi hauska kuulua johonkin ryhmään, kuten esim. toisen blogin blogiluetteloon.
Arvonta päättyy jo ensi maanantaina eli 4.7. klo 24.  Pikku Prinsessa saa sitten arpoa tiistaiaamuna voittajan.
Ihanaa, kun olette olemassa!
"Elämää ei pidä säästellä, se pitää käyttää!"
Nyt sitten vaan komenttikenttään tietoa ja olet mukana arvonnassa. Muista ilmoittaa myös yhteystietosi.

40 kommenttia:

  1. Kiva, kun on vielä blogeja, jossa blogaaja on ihan oma itsensä ilman vaateita. Liityin lukijaksi jo ihan senkin takia, vaikka täytyy myöntää, että tuo värityskirja kiinnostaa. En värityskirjoista ole välittänyt, mutta tuossa on ideaakin.
    Hyvää jatkoa mummo ja koira, jään odottelemaan kivoja postauksia (älä ota paineita kuitenkaan) :)

    VastaaPoista
  2. Blogiasi on kiva lukea,sinä siellä idässä, minä lännessä.Liityin bloggerin kautta lukijaksi. Terveisiä pikku prinsessalle.
    karhuoja@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Itsestänikin on kiva lukea eri puolella Suomea asuvien blogeja.

      Poista
  3. Itsekin olen monesti miettinyt miksi bloggaan...alunperin aloitin, koska halusin kerätä kuvia käsitöistäni ym ikäänkuin portfolioksi apuun työnhaussa.Nyt kun asiaa miettii niin onhan siitä apua ollutkin.Teen ohjeita askartelulehteen ja yhden harjoittelupaikan se poiki myös.Sen sijaan kokopäivätyön haussa ei ole blogi auttanut,eikä sen puoleen mikään muukaan sirkustemppu.Nykyisin kirjoittelen blogia ehkä enemmänkin omien aivoitusten jakamiseksi lukijoiden kanssa:)
    Mukana kahdella,kuulut ehdottomasti minun blogiluettelooni:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että blogista voi olla apua noinkin. Kokopäivätyö taitaa olla kiven alla nykyisin kaikilla.

      Poista
  4. Bloggerin kautta luen. Terkkusia ja tervetuloa vastavierailulle http://tuhansiasivuja.blogspot.fi/

    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, olen jo käynytkin useasti vierailulla blogissasi.

      Poista
  5. Moikka ja mukaan arvontaan. Bloggerin lukijaksi olen liittynyt. Salli.moilanen36@gmail.com

    VastaaPoista
  6. Liityin lukijaksesi bloggerin kautta. Seuraan myös blogiasi blogit.fi:stä. Osallistun arvontaan.
    klaara49@luukku.com

    VastaaPoista
  7. Osallistun arvontaan liittymällä lukijaksi, kun en sitä aikaisemmin ollut vahvistanut. Mittarilukema on ollut huima, nytkin yli 100 lisää kuin nopeusmittarissa melkein sakkorajoissa. Onneksi ei nyt kuitenkaan onhan Koira ja usein myös Prinsessa kyydissä. Luen blogisi blogilistalta ensimmäiseksi, jos uusi teksti on julkaistu.

    VastaaPoista
  8. Blogisi vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta elävän kirjoitustyylisi takia, joten liityin lukijaksi! Näin eläinihmisenä etenkin koira-aiheet kiinnostavat, mutta toki myös elämän ja ihmissuhteiden pohtiminen yleisesti... Osallistunpas minäkin joka tapauksessa arvontaan! :) hiltuha(at)gmail.com

    VastaaPoista
  9. Liityin blogger lukijaksesi. sannikas15@gmail.com

    VastaaPoista
  10. Bloggerlukijana mukaan.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  11. Bloggerin kautta luen minäkin.

    miumiu83 at gmail.com

    VastaaPoista
  12. Osallistun kahdella arvalla!!!
    Olen liittynyt blogiisi jäseneksi sekä blogisi on minun sivuilla lukijalistalla ja vielä seuraan Blogit.fi sivuilla. Tuleekohan tästä kolme arpaa :) ??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaa - kolmeko? Taisin luvata vain kaksi, en arvannut tuota vaihtoehtoa.
      Onnea arvontaan!

      Poista
  13. Olen ollut lukijana blogissasi jo jonkin aikaa. Terveisia pikku prinsessalle ja eläimille. h.m.i.teikari@gmail.com

    VastaaPoista
  14. Bloggerin kautta lukijana, mukaan kivaan arvontaan :)

    mimyy93@gmail.com

    VastaaPoista
  15. Mukana. Olen linkittänyt blogisi omaan blogilistaan ja sitä kautta luen.

    VastaaPoista
  16. Bloglovinin kautta ryhdyin seuraamaan. Mukaan kivaan arvontaan!
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  17. Lähdempä minäkin näin loppusuoralla arvontaan mukaan. Seuran blogiasi ihan säännöllisesti, mutta vastaaminen näin kesäaikaan tahtoo jäädä kun on niin paljon noita hommia ja vanha väsyy. Tässä kuussa saan jo 84 vuotta täyteen.

    VastaaPoista
  18. Liityin lukijaksi bloggerin kautta. Blogisi vaikuttaa mukavalle, jään innolla odottamaan uusia tarinoitasi.
    pia_turunen(at)luukku.com

    VastaaPoista
  19. Liityin lukiaksi blogit.fi kautta, mutta jotta kaikki tulisi luettua ja mikään juttu ei menisi sivusuun laitoin blogisi omaan blogiluetteloon.
    riitsair@luukku.com

    VastaaPoista
  20. Ooh tarvitsisin kynsienvahvistajaa :O!!Bloggerin kautta seurailen :)
    siirikka@gmail.com

    VastaaPoista