perjantai 10. kesäkuuta 2016

Myrskyn jälkeenEi meille onneksi aivan myrskyä tullut, mutta voimakkaita kuurosateita ja kova tuuli.  Sadekuurojen välillä kävimme Koiran ja Pikkukissan kanssa katsomassa, miten veneet ovat pysyneet paikoillaan ja ovatko jo täynnä vettä.  Onneksi eivät olleet karanneet.  Nyt on pari päivää ollut monenlaista touhua, sisällä pyykinpesua ja tiskausta sekä tavaroiden järjestelemistä.  Illalla olen lukenut kirjaa ja neulonut jämälankasukkia. Olen myös innostunut etsimään netistä ilmaisia näytteitä ja osallistumaan arvontoihin, jospa onni potkaisisi vaikka ihan pienestikin.


Ulkona taas saimme vihdoin aikaiseksi jatkaa polttopuiden karsimista.  Tämä ikuisuusprojekti ei ole kovin innostavaa, helpommalla pääsisi, kun tilaisi kuorman valmiita pilkkeitä pihaan, mutta kun katsoo pankkitiliä, niin kummasti se vaan saa vetämään kumisaappaat jalkaan ja tarpomaan hakkuualueelle.  Positiivisesti ajateltuna siinä säästää rahaa, on yhteistä tekemistä Miehen kanssa ja Koirakin saa olla mukana.  Koira kyllä pysytteli turvallisesti tiellä ja katseli sieltä touhuamme. Taisi pelätä.

Tänään Tyttö ja Vävy ovat tulossa yökylään ja hiljaa toivon, että myös Kuopus tulisi.  Voimme samalla juhlistaa lähiaikoina olevia Miehen nimi- ja syntymäpäiviä.  Ajattelin yllättää porukan yhdellä Miehen herkkuruuista, saas nähdä onnistunko valmistamisessa.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti