maanantai 13. kesäkuuta 2016

Pielisen Messut


Käytiin eilen Pielisen Messuilla, kun sattuivat olemaan tällä kertaa kotikaupungissamme.  Yllätyin, miten paljon osastoja oli, jäähalli täynnä ja ulkonakin jonkin verran.  Ihmisiäkin liikkui käytävillä välillä tungokseenkin asti, vaikka olimme liikkeellä aivan viimeisinä aukiolotunteina.  Itselleni tärkein anti oli paikalllisen diabetesyhdistyksen osasto.  Olen paikallislehdestä seurannut heidän toimintaansa ja olen nyt päättänyt liittyä yhdistykseen.  Houkuttimena myös syksyllä tehtävä messumatka Tampereen diabetesmessuille.  Olikin kiva jutella yhdistyksen vertaisohjaajan kanssa ja saada tietoa toiminnasta.  Muuten lähinnä kiertelimme osastot ja juttelimme muutamien tuttujen kanssa.  Kiva oli nähdä mm. entinen työkaveri paikallisen leader-yhdistyksen osastolla.  Lopuksi kävimme vielä ruokakojulla, Mies halusi paistettuja muikkuja ja minä otin sitten kasviksia ja kanaa. Isot ja maistuvat annokset.  Kissa on taas ollut erityisen huomionkipeä tänään.  Kun asettelin diabetesyhdistykseltä saamani esitteet kuvausta varten, päätti Kissa käydä makaamaan niiden päälle.  Ainakin huomio keskittyy silloin siihen.


2 kommenttia:

  1. Meillä on myös kissat olleet ihan sylivauvoja viimeisen viikon ajan,varmaan helle tekee ne ihan höperöiksi;).Kiva, että olet löytänyt kivaa tekemistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja nuo messut olivat ilman pääsymaksua, siis ilmaista huvia. Paikallislehden mukaan messuilla tehtiin kävijäennätys. Diabetesyhdistyksen kokoontumisia odotan myös innolla, jäsenmaksu oli sinnekin mielestäni edullinen, 15 euroa/vuosi ja siihen saa liittymisvuonna lehdenkin.

      Poista