perjantai 3. kesäkuuta 2016

Tavoite 2 toukokuu
Mitähän tähän nyt sanoisi?
Kun tunne on jo se, että pieleen meni, niin ei sitä tee mieli edes ylös laittaa.
Ehkä paras toteamus tähän on, että selvittiin!
Miten sitten selvisin?  Myymällä tavaroitani, onneksi silloin työssä ollessani tuli hankittua tiettyjä merkkivaatteita, joiden hinta säilyy käytettynäkin, niistä nyt olen luopunut.  Enhän minä kotioloissa tarvitse niin paljoa edes vaatteita ja en ainakaan sellaisia "virkakelpoisia".  Muutama ns. parempi riittää ja loput pitovaatteita arkeen ja luontoympäristöön sopiviksi. Lisäksi olen myynyt muutamia neulomiani juttuja sekä lipputangon.  Meidän "mökki" oli aikoinaan rakennettu yrityksen vapaa-ajan paikaksi ja pihalla komeili kolme lipputankoa.  Nyt niistä on yksi jo myyty ja toinen vielä myynnissä.  Meidän isännän viirille ja Suomen lipulle riittää yksi tanko vuorotellen.  Eihän tämä jatkuvana näin onnistu, loppuuhan ne hyvät myytävät tavarat aikanaan, mutta kummasti sitä on nurkkiin kertynyt tavaroita, joista joku toinen löytää mieleisensä. 
Säästöön sain tässä kuussa kuitenkin sen 50 euroa, onneksi se on automaattisesti siirtyvä, yhden laskun siirsin toukokuun viimeisestä päivästä kesäkuun ensimmäiseen päivään, muut sain maksettua ajallaan.  Selvittiin!

2 kommenttia:

  1. Välillä aina menee selviämisen puolelle onnistumisen sijaan,mutta hyvä sekin.Minä olin eilen rompetorilla yrittämässä selviytymistä,mutta surkeasti kävi kauppa.Pitänee laittaa kamaat nettiin myyntiin,jos sitten saisi rompetta kaupaksi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaivaahan tuo romppeitten myyminen vaatii, mutta hyvä mieli tulee, kun pääsee joutavasta tavarasta eroon ja saa vielä rahaakin.

      Poista