lauantai 18. kesäkuuta 2016

J5 (2016)Siinä se nyt sitten on, ollut jo kaksi päivää.  Mies siitä on enemmän innostunut kuin minä.  Olen aina varaukselllinen uusiin laitteisiin.  Totuttelua vaatii.  Entinen puhelin ei oikein toiminut enää kunnolla, vaikka oli vain kaksi vuotta vanha.  Ostin sen heti, kun pikku Prinsessa syntyi, jotta saan vastaanottaa valokuvia ja videoita ja skypettää.  Nyt olen niin tottunut entiseen puhelimeeni, että uuden opettelu tuntuu hankalalta.  Pitäisi vaan tarttua haasteeseen ja ottaa puhelin käyttöön, siinähän sitä oppisi.  Tuossa ainakin pitäisi olla hyvä kamera ja näyttökin on isompi, jotta skypettäminen on kivempaa ja muutenkin tekstien luku helpompaa isolta näytöltä. Onneksi tai ehkäpä vaihtamisen houkuttelemiseksi, saa puhelimen vaihdettua edulliseen kk-hintaan.  Nyt sitä sitten maksaakin jonkin aikaa 6,92 euroa/kk.  Eihän se isolta tunnu, toivottavasti puhelin vaan kestää vähintään sen aikaa kuin sen maksaminenkin.

3 kommenttia:

  1. Minun edellinen puhelin oli samanmerrkiinen ja hyvin siihen oppi, mutta muksut ostivat Sonyn minulöle ja hyvin pelaa sekin. Ajattelinkin tuohon Galaksyyn ostaa prepaid liittymän, olisi sitten varalla jos jotain sattuisi toiselle. Lataukseen vaan niin pääset harjoittelemaan.

    VastaaPoista
  2. Aina uuden kanssa pitää opetella, ja kaikenlisäksi se vie aikaa. Tulee räpättyä liiankin kanssa ja jää muut työt tekemäti. Kyllä sinä ton käytön pian opit.

    VastaaPoista
  3. Kiitos kannustavista kommenteista!

    VastaaPoista