sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

JuhannusaattonaJuhannusaaton vastaisena yönä oli taas ihanan näköinen auringonlasku.  Tuli taas valvottua vähän liian myöhään.


Juhannusaattoaamuna terassin oven takaa kuului taas tuttu haukahdus.  Naapurimökin pikkukoira oli tullut hakemaan Koiraa ulos leikkimään.


Yhdessä ne kulkivat taas tutkimassa pihaamme. Erikoista, miten nämä kaksi uroskoiraa tulevatkin niin hyvin toimeen.  Naapurin saman rotuinen toinen koira käy pihassamme tosi harvoin.  


Minulla oli jäänyt puolikas kermapurkki jääkaappiin ja teimme siitä pikku Prinsessan kanssa Hanna Tädin kakkutaikinan.  Pikku Prinsessa sai sekoittaa ja sitten leipoa.  Taikinaakin tuli vähän maisteltua.


Pikkuleivät onnistuivat hyvin ja maistuivat hyvin.   Kuopus tuli jo aamupäivällä omalla autollaan ja iltapäivän puolella sitten Tyttö ja Vävy.  Porukka oli koossa.


Ruokaakin tehtiin.  Illemmalla vielä grillailtiin makkaraa ja vaahtokarkkeja grillikatoksessa ja keitettiinpä vielä nokipannukahvitkin.


Pikku Prinsessan jo käytyä nukkumaan, aloitettiin seurapelien pelaaminen.  Ensiksi Poika opetti meille pokerin peluuta.  Pelimerkkeinä olivat suolakalat.


Pelimerkit voi järjestellä omalla tavallaan, osa taisi niitä syödäkin.  Korttipelien jälkeen pelattiin Aliasta, se vasta hauskaa olikin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti