keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Tavoite 1 toukokuu 2016Toukokuun ajan tuntui, ettei mikään tavoitteistani tule toteutumaan.  Pelkäsin jopa, että tulee takapakkia ja paino nousee.  Onneksi ei kuitenkaan niin käynyt, paino laski vain 0,3 kg kuukaudessa, mutta laski!  Tiedän, että herkuttelut ovat syynä tähän ja yritän taas kerran parantaa tapojani, joskin lienee ensi viikonloppunakin vaikeaa, koska on pikku Prisenssan syntymäpäivät.
Verensokerin aamuarvo oli 8,4 eli onneksi se on kuitenkin pysynyt "alhaalla".  Tietenkin arvon pitäisi olla huomattavasti alhaisempi, mutta minulle tämä on koko ajan alaspäin menoa.  Kävin tänä aamuna laboratoriokokeissa ja ekg:ssä ja ensi viikolla on diabeteshoitajan vastaanotto, joten tuloksetkin saan sitten virallisesti ja ohjeistuksen kera.  Olen nyt vuoden käyttänyt uutta pistettävää lääkettä tablettien lisäksi diabetekseni hoitoon ja onhan se tehonnut.  Hyvä niin.  Nyt kesällä toivottavasti onnistun myös lisäämään kasvisten ja marjojen määrää ja siten painoanikin enemmän putoamaan.  Kokonaistavoitteessa kuitenkin mennään kohti kesäkuun loppua.


2 kommenttia:

  1. Sama juttu taas minulla,meni vähän herkuttelun puolelle;).Nyt taas topakka ote niskasta ja kohti uusia vihanneksia.Minäkin odottelen uusimmpia sokeriarvoja.Pistettävää lääkettä olen odottanut jo puoli vuotta,mutta kun lääkäri on vaihtunut jo 3 kertaa tuon puolen vuoden aikana niin tieto häviää jokaisessa välissä:S...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minullakin meni aikaa, ennenkuin sain Kelalta hyväksynnän pistettävälle lääkkeelle. Se, kun on kallista, niin piti todistaa, että varmasti tarvitsen sitä. Tsemppiä sinulle!

      Poista