maanantai 17. lokakuuta 2016

Viikonlopun puuhiaViikonloppuna oli monenmoista touhua.  Pikkujuttuja, jotka kuitenkin veivät aikaa.  Lauantaina ja sunnuntaina ajettiin läheiseltä hakuutyömaalta (luvan kanssa) pöllinpäitä polttopuiksi. Vietiin roskia jätteiden lajittelu- ja aluekeräyspisteeseen ja haettiin tavaroita Vaarin talolta.
Ihailtiin myös jo perjantaina järvellemme majoittuneita joutsenia.  Rantaan oli aaltojen mukana ajautunut muutamia sulkiakin.  Kurjetkin lensivät kotimme yli paluumatkallaan.


Tyttö ja Vävykin kävivät.  Toivat metallikaapin Vaarin talolle säilytykseen tilavampaa kotia odottamaan.  Vanha pärekorikin sai pintaansa uuden maalin.  Heidän pikkukissansa oli protestoinut uutta komeroa ja käynyt kostoksi merkkaamassa korin.  Pesun ja maalauksen jälkeen koria voi taas käyttää.  Siitä tulee kiva lelukori tulevalle pikku Prinssille.

Itse sain neulottua taas yhdet villasukat ja pikkulapaset.  Kivasti kävi väreiltään yksiin Novitan 7 veljestä Polkka lanka sekä yksivärinen kausilanka Eero.


Kyllä on kokoeroa kaksivuotiaan lapasilla ja 46 villasukilla.10 kommenttia:

 1. Varsinainen energiapakkaus tunnut olevan. Ihanat tuo pikkuiset lapaset. Jotenkin se koko konkretisoituu noiden miesten sukkien rinnalla. hyvät illan jatkot ja oikein mukavaa alkavaa viikkoa.

  VastaaPoista
 2. Kiitos, mukavaa viikkoa sinullekin!

  VastaaPoista
 3. Kivat höyhenet ja kori, sekä lämpöiset sukat ☺
  Mukavaa alkanutta viikkoa ♥

  VastaaPoista
 4. Höyheniä kerään minäin aina...mies ei ymmärrä, "kun sellaisia salmonella sulkia kerään"...mutta eiväthän ne miehet kaikkea ymmärrä..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miehet eivät todellakaan ymmärrä kaikkea ;)

   Poista
 5. Korista tuli hieno. Onhan tuossa ihan vähän kokoeroa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä on pikku Prinsessan käteen sopivat lapaset ja Kuopukselle sopivat sukat. Kokoeroa riittää ;)

   Poista