maanantai 31. lokakuuta 2016

Tavoite 1 toteutuminen lokakuu 2016Tavoite 1 suhteen lokakuu ei mennyt hääppöisesti.  Paino tippui, tippui siis juuri ja juuri, 100 g.  Verensokerikin oli korkeampi 6,9, mutta se saattaa johtua myös flunssasta.  Lauantai-iltana alkoi käsityömessuilta palatessa tuntua, että nyt flunssa iskee.  Aivastutti ja kurkku oli kipeä.  Eilinen menikin sitten pääsääntöisesti lepäillessä pienessä kuumeessa.  Tänä aamuna olo edelleen kurja.  
Mitään suurempia ei jaksa puuhata ja mieli vetää punkan pohjalle.
Mutta tuohon painon pudotukseen.  Tiedän syyn.  Vaikka näin syksyllä onkin tullut syötyä kiitettävästi marjoja, kasviksia ja hedelmiä, niin olen myös palannut viikonloppuiseen karkkisyöpöttelyyn (karkkipäivään - karkkiviikonloppuun). Tänä aamuna tuossa katselin lintujen iloittelua uudella energiapötköllä ja mietin miten kalliiksi tulekaan niitä ruokkia koko talvi, kun syövät kaksi tuollaista kolmen euron pötköä viikossa.  Kolme euroahan on suurinpiirtein karkkipussin hinta. Siitä se ajatus sitten lähti.  Eli jos jätän karkit ostamatta, niin linnut saavat energiansa ja pärjäävät talven yli ja ovat sitten keväällä syömässä pois itikoita pihapiiristämme.  Eikös se olisi aika hyvä syy jättää karkit ostamatta ja ostaa niillä rahoilla linnuille ruokaa.  Itsellekin tulisi siitä hyvä olo myös fyysisesti.  Verensokerikin kiittäisi.  Joulun aikaan aion kyllä syödä suklaata, maltillisesti, mutta noi muut karkit voisi  jättää pois myös viikonlopuilta.  
Yritän ainakin.


12 kommenttia:

 1. Voi, pikaista paranemista sinulle! Nyt tuntuu olevan lujassa nämä flunssat, itsekin olen sairastanut jo toista viikkoa mutta onneksi alkaa vähitellen tuntua siltä että voiton puolella kuitenkin ollaan. Ja jouluna täytyy kyllä saada syödä suklaata ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vähän jo parempi olo tänään. Nyt vain pitäisi muistaa levätä vielä.

   Poista
 2. Paranemista! Meillä isännällä kamala flunssa jo kolmatta viikkoa! Hyvää alkanutta viikkoa Sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin sinulle hyvää alkanutta viikkoa ja isännälle paranemisia!

   Poista
 3. Minulla on myös alkamassa karkkien suhteen nuukailu.On tullut liikaa puputettua makeaa:S...Minua on nuha vaivannut jo heinäkuusta asti välillä parantuen.Pitää varmaan kammeta itsensä lääkäriin jos vaikka allergiatesteihin pääsisi.Parane pian:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mene sinäkin nyt lääkäriin jo tutkimuksiin, jos vain pääset. Karkit kun on ihan turhia, säästää sitten rahaakin, kun ei niitä osta.

   Poista
 4. Loistoidea käyttää karkkirahat lintujen hyväksi :) Paranemisia sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tarvitsen tuollaisen motivaation, jotta saan pidettyä itseni poissa karkkiostoksilta.

   Poista
 5. On hieno idea, ja varmasti lisää motivaatiota olla syömättä karkkeja. Mukavaa maanantaita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä lisää paljonkin. Mukavaa maanantaita sinullekin!

   Poista