maanantai 17. lokakuuta 2016

Aamupimeälle Kuopuksen turvaksi



Pitkästä aikaa tein lapaset peukalokiilalla.  Piti ihan vilkaista ohjetta netistä, kun varmaan viimeksi olen neulonut peukalokiilalliset lapaset joskus kouluaikoina.  Eipä se vaikeata ollutkaan.  Lapaset ovat tummanharmaata seiskaveikkaa ja niissä on sekä peukalossa että kärjessä heijastinlankaa mukaan neulottuna.  Juuri sopivan vähän, jottei lapaset siksi jäisi pitämättä, mutta sen verran kuitenkin, että äitiä helpottaa tieto, että Kuopuksen aamuinen työmatka on hieman turvatumpi pimeällä.


Viikonlopun ruuista jäi perunamuussia jäljelle.  Tein tänään  niistä paksuja perunalettuja pannulla lisäämällä muussin joukkoon kananmunan, vehnäjauhoja ja tilkkasen maitoa.  Että tulikin hyviä puolukkahillon kanssa.


8 kommenttia:

  1. Hienot lapaset ja perunaletut näyttää hyviltä!
    Kivaa illan jatkoa sinne!

    VastaaPoista
  2. Ihanan lämpöisen näköiset lapaset <3 Osaisinpa minäkin neuloa niin tekisin itselleni lapaset :) Nuo perunaletut maistui varmasti herkullisilta,nam :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuollaiset peruslapaset on helppo tehdä. Mukavaa iltaa sinulle!

      Poista
  3. Kiitos ruokavinkistä. Olen ihaillut täällä blogissasi kättesi aikaansaannoksia, ja vasta nyt huomasin, että blogisi kuuluukin sarjaan "Käsitöitä ja askartelua". Olen itsekin alkanut neuloa tälle talvelle, mutta en tule yltämään sinun tasollesi. On mukavaa, että on olemassa ihmisiä, jotka ovat toisille inspiraation lähteinä, kuten sinä minulle. Lisäksi luen kirjablogeja ihaillen. Olen kova lukemaan, mutta en osaisi analysoida lukukokemustani kuin perheen parissa. Hyvää jatkoa tälle viikolle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että löydät inspiraatiota minulta, itsekin etsin aina eri blogeista ideoita. Aloitin tosiaan blogini käsitöihin painottuen, mutta nykyisin tämä on tällainen sekametelisoppa. Yritin joskus muuttaa blogit.fi sivustolla "sarjaa", mutten osannut. Annoin sitten olla. Hyvää alkanutta viikkoa sinullekin!

      Poista
  4. Mahtavat lapset, kaikki tommoset heijastinjutut on loistavia, kirjaimellisesti :)

    VastaaPoista