tiistai 4. lokakuuta 2016

Vaihtokauppaa Viime  kuussa tein vaihtokauppaa.  Vävyn äiti teki minulle jalkahoidon ja minä lupasin neuloa hänelle.  Hän olikin ostanut aivan ihanan värisiä lankoja, Novitan 7 veljestä  Polarista kahdessa eri sävyssä sekä Novita Nalle Garden lankaa.  Toiveena oli, että jotain sukkia tms. tulevalle työkaverin poikavauvalle sekä hänelle itselleen sukat.  Neuloin ensin turkoosi-sinisestä Polariksesta pienet sukat, lapaset ja pipon.  Lankakerä 100g/200m menikin aika tarkalleen niihin. 


Pinkki-sininen-.turkoosi Polariksesta neuloin sitten Vävyn äidille sukat.  Toiveena oli pikkasen pitemmät varret ja teinkin jonkin verran pitemmät, mutta onneksi en enempää, koska lanka riitti juuri tämän mittaisiin sopivasti.   Lankalaihikseen nämä eivät kerrytä kulutusta, enhän itse ole näitä ostanut.


 Sinivalkoisesta Nalle Garden langasta tein sitten kahdet tavalliset ja yhdet junasukat.  Nämä sovittiin lahjoitettavaksi hyväntekeväisyyteen esim. Nenäpäivän myyntipöytään tuonne suurempaan kaupunkiin.


12 kommenttia:

 1. Kauniita...varsinkin nuo ekat pikkuruiset♥♥

  VastaaPoista
 2. Ihana vaihtokauppa.. Vastalahjaksi neuloit todella kauniita sukkia ja soman setin vauvalle♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sain ihanan jalkahoidon jo etukäteen.

   Poista
 3. Ovat kaikki niin herkullisen värisiä kaikki, että itsekin tekee mieli aloittaa neuletyö, vaikka vielä ei olisi oikein aikaa käsitöille. On kaiken maailman työt rästissä. Ihailen ja ihmettelen koko ajan nopeuttasi. Lokoisaa päivän jatkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä helppoja, yksinkertaisia sukkia ja lapasia neuloo telkkaria katsellessa sitten kun ei enää muuta viitsi tehdä.

   Poista
 4. Niin hienoja kaikki! Kyllä neulominen on mukavaa puuhaa! :)
  Mukavaa tiistaita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neulominen on todella rentouttavaa puuhaa. Kiitos, mukavaa tiistaita sinullekin.

   Poista
 5. Olen hypistellyt nuita Polaris-lankoja jo vaikka kuinka monta kertaa,mutta vielä ovat jääneet hyllyyn.Näitten värikkäiden lankojen kohdalla aina miettii onko ne yhtä ihania valmiina kuin kerällä ja kyllä näkyy olevan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne ihania. Pienissä töissä ei näytä niin raidalliselta kuin noissa naisten sukissa.

   Poista