tiistai 23. elokuuta 2016

Yrttejä monin tavoin
Eilen tuli Esther Helmiän Puna-apila, sitä sun tätä -blogista voittamani palkinto.  Palkinto sisälsi Yrttipajan  Virkistävän kylvyn, Iivanan inkivääriteen ja Pillipiiparin pizzamausteen.
Kaikki kivoja uusia tuttavuuksia minulle.  Virkistävää kylpyä aion kokeilla seuraavalla saunareissulla, ohjeen mukaan, kun kylvystä voi nauttia myös saunassa.

Iivana toi kaukomailta ihmejuurta, joka poltti suuta, helli vatsaa sekä luuta. Iivanan viisas palvelija tiesi tehdä inkivääristä miedon teen, joka helli myös herran makuhermoja. Iivana, tuo hirmuvaltias, liikuttui onnesta miltei kyyneliin asti kun siemaisi teetä ensi kertaa. Ja niin palvelija lyötiin ritariksi.
 
Yrttipajan sivuilta löytyy vinkkejä ja ohjeita tuotteiden käyttöön ja kuvaukset ovat kivaa luettavaa.  Katselin sivuja jo sillä silmällä, että tuotteista saisi koottua kivoja jouluviemisiä.  Hinnatkin ovat edullisia. 
Kiitos Esther Helmiä ja Yrttipaja!


5 kommenttia:

 1. Hienoa että paketti tuli näin pian perille.Ja nauti ihmeessä,itselläni noita on kaikkia ollut ja ovat hyviä tuotteita!!Ja muuten itslläni on myös tapana tehdä yrttilahjoja,kokoan kivan pussukan ja paketoin näyttävästi. Hyvä idea siis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli tosi nopeasti. Ajattelinkin, että tekisin jonkin korin, johon kokoaisin tuotteita lahjan saajaa ajatellen.

   Poista
 2. Justiinsa loppui yrttijuomat, täytyykin käydä tutkailemassa Yrttipajan sivuja :)

  VastaaPoista