tiistai 9. elokuuta 2016

Päivä pikku Prinsessan kanssaEilen vietettiin pikku Prinsessan kanssa vapaata.   Aamulla lähdettiin läheiseen Kustaankartanoon katsomaan lampaita.  Matkalla nähtiin erikoinen auto, jota piti vähän ihmetellä.


Kustaankartanon palvelukeskus on aivan lähellä Pojan perheen kotia.  Sinne on taas tullut kesäksi lampaita, joita pikku Prinsessa on ennenkin käynyt ihastelemassa.  Tällä kertaa lammas uskaltautuikin aivan lähelle ihmettelemään pikku Prinsessaa.Lampaita ihastellessamme paikalle tuli vanhempi täti, joka neuvoi meidät kanahäkin luo.  Näistä emme aiemmin tienneetkään.  Täti saattoi meidät aivan kanahäkin luo ja hyvä niin, koska alue on suuri ja pieni kanahäkki aivan Tipubaarin takanurkalla.  Kanat olivatkin innokkaita syömään ulkopuolelta annettua tuoretta ruohoa.  Muutama Kustaankartanon asukaskin ulkoiluttajansa kanssa kävi juttelemassa meidän kanssa ohimennessään.  Kustaankartanon alue on ihan valtava, monenlaista aktiviteettia löytyy ja uusia palveluasuntoja remontoidaan.  Luin netistä, että alueella asuu yli 400 asukasta. Ainakin alue vaikuttaa viihtyisältä ja monipuoliselta.


Eläinten ihastelun ja ruokkimisen jälkeen palasimmekin kotiin ja pikku Prinsessa sai luvan katsoa muumeja ja mummo valmisti ruuan.   Ruuan jälkeen kävimme päiväunille.  Mummon tarkoitus oli vain levätä sen aikaa, kun pikku Prinsessa nukahtaa, mutta mummo havahtui siihen, kun pikku Prinsessa sanoi vaativasti "Mummo" eli mummo oli nukahtanut ennen häntä.


 No, nukahtihan se pikkuinenkin ja mummo sai hetken omaa aikaa.  Päiväunien jälkeen kävimme lähikaupasta retkieväät.  Valitettavasti muumi-keksejä ei löytynyt, mutta turvauduimme kaurakekseihin, jotka söimme sitten omassa pihassa keinussa. 


Välipalan jälkeen siirryimme hiekkalaatikolle, jonne olikin tullut hoidosta palaavia muitakin lapsia.  Poikakin saapui jo töistä ja meni valmistamaan iltaruokaa, jota syömään mekin sitten hetken kuluttua menimme Miniänkin saapuessa ensimmäisestä työpäivästään kotiin väsyneenä.
Tänään pikku Prinsessa meni muutamaksi tunniksi päiväkotiin.  Ei olisi millään halunnut jäädä, mutta suostui, kun mummo lupasi käydä etsimässä muumikeksejä kauempana olevasta kaupasta.  Löysinkin niitä koko purkillisen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti