keskiviikko 10. elokuuta 2016

Illalla Ikeassa
Päiväkotiin meno on vaikeaa pitkien vapaitten jälkeen, vaikka mummon läsnäolo on mahdollistanut pehmeän laskun.  Vai juuriko siksi se on vaikeaa, kun pikku Prinsessa haluaisi olla koko päivän mummon kanssa.  Yritän vakuuttaa itselleni, että tämä on meidän molempien parhaaksi.  Silti huomenna pidämme koko päivän vapaata, koska mummo palaa taas perjantaipäivän aikana kotiin. Eilen Poika ennätti ajoissa töistä kotiin ja lähdimme Miniää vastaan.  Ajelimme Käpylän halki.  Tästä olen kuullut paljon ja kyllähän tämä on todella viihtyisän näköistä aluetta. Eikös monet näyttelijät ja taiteilijat asu täällä puutaloalueella?


Miniän työpaikka on kauppakeskus Sellon "sivulla".  Kävimme pikaisesti myös parissa vaateliikkeessä, mummo lähinnä katseli ja ihmetteli sitä valinnan runsautta.


Mummon toiveesta mentiin sitten käymään Ikeassa, sitä kun meilläpäin ei ole ja netin kautta tilaaminen ei onnistu kankaille.  Ensin piti tietenkin käydä syömässä lihapulla-annokset.


Sekä käydä leikkimässä leikkipaikalla, satumetsässä.


 Mummo katseli mattoja, josko löytyisi sopiva mummola tupaan.  Tämä tiikerimatto taitaisi olla liian raju, vaikka pikku Prinsessaa se kiinnostaakin.Löytyihän se sopivan oloinen ja kokoinen matto.  Kokoa 2x3 metriä ja pinta sellainen, ettei ihan vähistä kuratassuista liikaantuisi.  Karvatkin luulisi tästä pinnasta irtoavan helposti ja mikäli tähän kyllästyisi, niin sen voisi laittaa terassille.  Ehkä kuitenkin liian iso junassa kuljetettavaksi.  Jos Mies suostuisi Kuopion Ikeaan tekemään päivän reissun, niin sen saisi sieltä helpommin.  Nyt pitää vaan toivoa, että tämän viikon kirppikseltä tulee hyvin myyntiä, jotta mattorahat löytyisi.


Sitten se varsinainen syy Ikeaan haluamiseen.  Sieltä löytyy kivaa, tukevaa kissakangasta.  Pakalta pienempi kuvioista oranssia kissaa ja valmisverhoina isompi kuvioista mustaa kissaa.  Verhoista saa yhteensä viisi metriä kangasta, vaikkapa kasseiksi, sohvatyynynpäällisiksi tai rahin päälliseksi. Heräteostona tuli mukaan kahden lahjakassin pakkaus eurolla.  Muuhun en tällä kertaa sortunut.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti