perjantai 26. elokuuta 2016

LuostariinSiinä ne nyt on pakattuna, viikonlopputarvikkeet meille kolmelle.  Lähdemme tänään Miehen töiden jälkeen ajelemaan kohti tuota suurempaa kaupunkia.  Jätämme sinne Koiran hoitoon kummitytölleni ja poimimme Tytön ja Vävyn kyytiin ja jatkamme matkaa Vävyn vanhempien luo, jossa yövymme.  
Huomenna on tarkoitus mennä tutustumaan Heinäveden luostareihin. 
Huomasinkin juuri Lintulan luostarin nettisivuilta, että sinne voikin mennä vain kesäaikaan 
eli avoinna enää muutaman päivän, koska sulkeutuu 31.8. talviajaksi.  
Koiralle pakkasin omaan reppuunsa lempilelun, omat ruoka- ja vesiastiat sekä ruokaa.  Koiralla on hoitopaikassa mukavaa koiraseuraa, huomattavasti vanhempi koiraneiti.  Kummityttö on hoitanut silloin tällöin Koiraa jo ihan pennusta saakka.  Kävimmepä yhdessä niitä pentukurssejakin.  Voinkin siksi hyvillä mielin ja huoletta jättää Koiran sinne yökylään.  Vävyn vanhemmilla on itsellään kaksi koiraa ja Koirakin on ollut siellä kylässä.  Nyt kuitenkin on parempi jättää Koira hoitoon, niin voimme sitten huomennakin liikkua levollisin mielin luostareissa.   Kissat on opettu jo ihan pennusta saakka olemaan parikin yötä keskenään.  Tarpeeksi vain kuivaruokaa astioihin, puhtaat hiekat "hiekkalaatikkoon" sekä reilusti vettä kuppeihin.  Suurin pelko kissojen suhteen on, että yltyvät keskenään leikkimään ja kisaamaan niin, että tavarat lentelee. Muuten kyllä pärjäävät.
Kiva syysretki ja viikonloppu siis tiedossa, kiitos taas Vävyn äidille ideasta ja mukaan kutsumisesta.

4 kommenttia:

  1. Luostarit on kyllä tosi upeita paikkoja,itse käytiin muutama vuosi sitten juuri pionien kukinta-aikaan<3.Tänäkin vuonna piti käydä,mutta nyt taitaa jäädä.Hauskaa ja rentouttavaa reissua:)

    VastaaPoista
  2. Mekin ollaan käyty molemmissa luostareissa. Lintula on pieni, suuremmassa on enemmän nähtävää, molemmat kauniita paikkoja.
    Hyvää reissua teille, kyllä koiraa pärjää tutussa paikassa.

    VastaaPoista