keskiviikko 31. elokuuta 2016

Tavoite 1 elokuu 2016Aamulla herkuttelin puolukkapuurolla ja vaniljakastikkeella.  Ei kovin hyvä ja terveellinen aamupala ainakaan diabeetikolle, mutta ei nyt aivan pahakaan.  Herkutteluksi aika maltillinen.
Puolukoita on nyt paljon ja paikoitellen isojakin.  Niitä on kiva napsia tuolla Koirankin kanssa liikuskellessa metsässä.  Itse tehtyyn puolukkapuuroon voi myös sokerin määrää pienentää.  Vaniljakastike nyt sattui olemaan jääkaapissa ja vanhaksi menossa, joten pitihän sekin käyttää pois.
Painon pudotus on silti onnistunut hyvin, vaikka herkuttelutilanteita on kuukauden aikana riittänyt. Ehkä olen sitten harrastanut enemmän hyötyliikuntaa kuin aiemmin.  Sen taas on mahdolllistanut pirteämpi ja aikaansaavampi olo.  Kyllä niitä kaloreita siivotessakin kuluu.  Paino on pudonnut mukavasti tässä kuussa 1,1 kg ja verensokerikin laskenut, tänä aamuna mittatulos oli 6,7.  Ei paljoa heinäkuusta laskenut, mutta siihen vaikuttaa niin moni muukin tekijä kuin paino.  Esim. eilen söimme iltapalaa melko myöhään, joten se näkyi tämän aamun tuloksissa.  Alkuviikosta pääsin jo 6,3 lukemaan, johon en ole pariin-kolmeen vuoteen ainakaan päässyt.  Nyt syksyn tullen pääsee taas normaaliin arkirytmiin,  jolloin syömistäkin voi paremmin säädellä.  Syksyllä myös tuoreet marjat ja vihannekset saavat kuin itsestään syömään terveellisemmin.  Niitä on paljon enemmän tarjolla edulliseen hintaankin, jos ei ole omia kasvattamia tai poimimia.

4 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon tuosta reilusta kilosta. Meillä kävi hullusti keskiviikon suppis- ja puolukkaretkellä. Kyy puri koiraamme. Emme nähneet sitä, mutta oireet viittaavat kyynpuremaan. Aamulla taas pieneläinasemalle toiseksi päiväksi tiputukseen. Olkaa te varovaisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, miten ikävää. Toivottavasti koiranne tervehtyy hyvin. Pitääkin olla varovainen tuolla metsässä liikkuessamme.

      Poista