lauantai 13. elokuuta 2016

Luovu siitä mikä täyttää kaapitKirppiksellä meni toinenkin viikko loistavasti.  Myyntiä tuli, pöytämaksun 20 euroa vähennyksen jälkeen, 155 euroa.  Ei hullummin, kun ajattelee että summassa oli
kolme kuuden euron, kaksi seitsemän euron ja yksi yhdeksän euron sekä muut kaikki alle viisi euroa, hintaan myytyjä tuotteita. Mies kävi eilen tyhjentämässä pöydän, kun itse olin vielä junassa kotimatkalla.  Kirppiksen henkilökuntakin oli todennut, että hyvin meni, kun oli hyviä tavaroita kohtuuhinnalla.  Niinpä.  Sitä jos hinnoittelee liian arvokkaaksi, niin saa kantaa tavarat kotiin.  Nyt vein kirppikselle ensin  neljä sellaista S-marketin kestokassillista tavaraa ja täydensin ensin yhden kassin verran, sitten toiselle viikolle vein vielä kaksi kassillista lisää.  Takaisin tuli kaksi kassillista.
Tavara väheni siis kiitettävästi.  Takaisin palautui lähinnä pitkähihaisia vaatteita, joitakin koreja ja huiveja sekä pikkusälää. Takaisin palautui myös pari pellavakaitaliinaa, ne olisivatkin olleet kympin luokkaa,  Hyvin teki kauppansa kirjat, käsityölehdet, koristetyynyn päälliset (joita ihmettelen) sekä kokoamani pussit erilaisia käsityötarvikkeita pienentämään varastojani.
Ensi viikolla pitää muistaa käydä kirppiksellä varaamassa syksymmälle pöytäpaikka, silloin voisi jo mennä noi pitkähihaisetkin.  Ajattelin käydä myös läpi koko ompelu- ja tarvikevarastoni ja luopua niistä, joista vaan en ole saanut aikaiseksi tehdä mitään.  
En siis ajattele KonMarimaisesti, että pidä se mikä tuottaa iloa, vaan luovu siitä, mikä täyttää kaapit.

2 kommenttia:

 1. Mahtavan hyvin mennyt tavara kaupan. Hienoa !!
  Voi kun mulla olis lyhyempi matka kaupungin keskustaan veisin kans kirpparille tavaraa.Saisin edes kokeilla mitenkä toimii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meiltä tulee tuonne kirppikselle matkaa yli 30 km. Tuolla kirppiksellä onneksi henkilökunta pitää huolta pöytien siisteydestä, mikä on tosi hieno juttu. Eli itse ei tarvitse niin usein siellä käydä. Pyrin välttämään turhaa autoilua ja samaan kaupunkireissuun niputan aina muitakin asioita.

   Poista