perjantai 19. elokuuta 2016

TavaratalomuotiaJärjestelin eteisen kenkäkaaosta ja huomasin, että olin pärjännyt koko kesän tällä valikoimalla.  Ns paremmat kengät olivat pysytelleet kaapissa tämän kesän ajan.  Tänä kesänä ei mitään perhejuhliakaan ollut, sukutapaaminenkin oli rennosti mökkiolosuhteissa ja rantatunnelmissa. 
Riekerin sandaalit ostin viime talvena Miniän kanssa yhdessä loppuunmyynnissä käydessämme, maksoivat yhdeksän euroa ja ovat tosi hyvät jalassa.  Eniten kuitenkin olen käyttänyt mustia  crocseja, jotka nekin ovat viime talven aikana ostettu nettikaupan alesta alle kahdellakympillä.
Mustat Kontio-kumpisaappaat ovat taas poikien peruja, pieneksi jääneet jäivät äidille.  Samoin Hai-saappaat ovat vastaavasti Tytön pieneksi jääneet.  Reinoja minulla on varmaan ainakin viidet, nämä limenvihreät ovat ns. saunakenkäni, vaikka tulee niillä kyllä muuallakin kuljettua. 
Valikoimasta näkee, että maalla ei hienostelukenkiä tarvitse.  Noita mustia crocseja, kun vain välillä puhdistaa, niin niillä pärjää kaupunkireissutkin, jopa tuonne pääkaupunkiin.  Niillä kun on niin mukava kävelläkin.  Jos lähin asfalttitie alkaa täällä yli viiden kilometrin päässä, niin kengät valikoituvat kyllä sopivuuden ja käytettävyyden mukaan.  Hiekka- ja metsäteillä eivät kovin avonaiset kengät ole hyväksi.


Samoin vaatteiden kanssa pitää ajatella käytännöllisyyttä. Huppari on hyvä ulkoilutakki, siitä saa tarvittaessa pääsuojan ja taskutkin löytyy.  Caprilegginssejä olen käyttänyt koko kesän, päätin keväällä, että jos kerran on kesä, niin niillä tulee pärjätä, säästä huolimatta elokuun loppuun saakka niillä mennään.  Poikkeus pitää varmaan tehdä viikon päästä Valamon luostarireissulle mennessämme. 
Hyvään "muotibloggaukseen" kuuluisi varmaan luetella vaatteiden merkit tai ostopaikat.
Kävisikö siis citymarket, h&m ja Lidl ;)

6 kommenttia:

 1. Hehee näyttää tosi tutulle.Minulla oli yhdet juhlat,mutta muuten vermeet koostuivat ohuista puuvillapaidoista,hupparista ja collegecapreista.Kenkinä crocs-jäljitelmät,nahkalipokkaat,reinot,kumpparit ja 0,50euron kirpparilöytö-aamutohvelit.Ja hyvin pärjäsi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arkielämässä pärjää tavallisilla varusteilla ;)

   Poista
 2. Riekerin kengät on mullakin, tosi hyvät jalkaan. Enpä mäkään mitään juhlakenkiä enää pysty pitämään, mä tarkoitan korkkareita. Ne on mennyttä aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riekerit ovat tosi hyviä, jotenkin hyvä pohja niissä.

   Poista
 3. Kiitos taas kerran mukavasta jutusta. Samalla tyylillä täällä Orimattilan peräkylillä mennään. Lasten vanhoja peruja ja ystäviltä saatuja vaatteita ja asusteita riittää loppuelämän tarpeisiin. Uutta ostan vain pakosta. Viimeksi kolme vuotta sitten tyttären häihin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uutta ei tarvitse, kun entisilläkin pärjää ja ne ovat käytännöllisiä. Poikkeuksen aion tehdä ensi keväänä, kun kummityttöni pääsee ylioppilaaksi.

   Poista