perjantai 12. elokuuta 2016

HiekkaleikitEilen oli kiva päivä.  Pikku Prinsessankaan ei tarvinnut mennä päiväkotiin vaan vietimme yhdessä vapaapäivää. Aamulla kävimme läheisessä leikkipuistossa ajelemassa karusellilla ja kiipeilemässä kiipeilytelineillä ja liukumäessä sekä leikkimässä hiekkalaatikolla.


 Yksi asia mitä olen täällä usein ennenkin ihmetellyt, on se, miten monet vanhemmat pukevat lapsensa.  Päivä oli lämmin, minä oli hihattomassa tunikassa, pikku Prinsessalla ohut pitkähihainen paita.  Monelle lapselle oli jo puettu tuulipuvut ja pipot päähän.  Alla olevassa kuvassa olevalla pikkuisella oli fleecehaalari, pipo, huppu päässä sekä kaulahuivi.  Hänen veljellään pitkä (liian pitkä leikkeihin) takki ja pipo, eikä mikään trikoopipo.  Okei, Helsingissä tuulee aina kylmästi mereltä.  Tämähän on vakio selitys, mutta kun nyt ei tuullut, ei kylmästi vaan aurinko paistoi lämpimästi.  Kyllä niitä uusia syysvaatteita ennättää pitää myöhemminkin. 


 Pikku Prinsessa nautti kiireettömästä ajasta.  Teki hiekkakakkuja ja tasapainoili reunuspölkyillä.


 Pikkuautoillakin piti leikkiä.  Ne käytiin välillä ostamassa läheisestä ostoskeskuksesta.  Oletin, että siellä joko S-marketissa tai R-kioskilla olisi jotain Plaston autoja, mutta ei löytynyt.  Ruusut saatiin S-marketin avajaisten (laajennuksen) kunniaksi, mutta autot löytyivät R-kioskin Cars-lehden liitteenä.  Pitää seuraavalla kerralla tuoda joku pikkuauto tuliaiseksi, jotta voimme ajella hiekkateitä autoilla.  Nyt jo haikea mieli kotiin lähdön takia.  Iltapäivän ja illan aikana matkustan kotiin ja tulen taas muutaman viikon päästä uudestaan.2 kommenttia:

  1. Niin täällä oli kans lämmin, mutta nyt on niin kylmä pohjoistuuli. Joskus näkee toistapäinkin, kylmällä liian vähän vaatteita !!!
    Töissäni aikoinaan näin että se oli toi viimeinen vaihtoehto !!

    VastaaPoista
  2. Niin varmasti myös toisinpäinkin tapahtuu.

    VastaaPoista