perjantai 5. elokuuta 2016

Kirppistuotolla pitsallePikkukissa oli taas eilen siellä missä tapahtuu.  Veljen lapset halusivat illalla onkia ja Pikkukissa hyppäsi lähimmälle isolle kivelle tarkkailemaan kohoa. Siinä se istui ja odotti tulisiko kalaa.
Vesi on edelleen melko lämmintä, joten mummokin uskaltautui uimaan veljen vaimon ja tytön kanssa saunareissulla.


 Kävimme eilen iltapäivällä porukalla pitsalla.  Mummo tarjosi, koska kirppismyynti eka viikolta oli niin hyvä.  En ole koskaan aiemmin saanut noin hyvin myytyä tavaroita.  Ihmeesti sitä pienistäkin summista, 0,50-3 euroa, kertyy myyntiä 150 euroa.  Minusta se oli huikea summa viikolta.  Kaikki sellaisia tavaroita, joita vaan säilytin kaapeissa enkä käyttänyt.  Jollekin niistä varmasti on enemmän iloa kuin minulle. Nyt vielä toinen viikko, joka kokemukseni perusteella on aina hiljaisempi.
Illalla juhlimme vielä veljen vaimon syntymäpäiviä.  Aamulla jo lauloimme hänelle onnittelulaulun ja illalla saimme sitten synttärikakkua.  Mukavaa, kun vierailivat meillä.


4 kommenttia:

 1. Vau mikä summa yhdeltä viikolta,mahtavaa!

  VastaaPoista
 2. Tuohan oli mahta tulo, kirppiksellä. En oo koskaan vienyt omalle pöydälle tavaraa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on ollut kirppispöytä useastikin sairaslomalla ja eläkkeellä ollessani, nyt kun on aikaa hinnoitella ja lajitella tavaroita.

   Poista