lauantai 20. elokuuta 2016

Maton hakureissu
Käytiin sitten tänään hakemassa uusi matto tupaamme.  Matkalla oltiin likimain kadeksan tuntia ja haettiin matto Ikeasta.   Siinä sitä ennätti virkata useammankin neliön uutta virkkaustyötäni. 
Viime Helsingin reissullani käytiin Pojan perheen kanssa Ikeassa ja näin siellä mieleisen maton kohtuuhintaan meille.  Oltiin jo aiemmin kesällä puhuttu Miehen kanssa, että voitaisiin lomalla käydä Kuopiossa. 
 No, loma tuli ja meni.


Nyt sitten, kun löysin tuon maton Ikeasta, mutta suuren kokonsa vuoksi en sitä lähtenyt Helsingistä tänne junassa raahaamaan, Mieskin suostui lähtemään sitä hakemaan.  Onneksi meidän toinen auto on farmariauto, joten 2x3 metrin matto mahtui hyvin kyytiin.  Emme me sitten muualla käyneetkään, vaikka olinkin toivonut kivaa Kuopion reissua, niin nyt ei siis varsinaisesti edes Kuopiossa käytykään.  Näinollen olisihan tuon voinut nettikaupastakin tilata.
 Ikealla mentiin ensiksi syömään ja sitten ostosten jälkeen käytiin viereisellä huoltsikalla kahvilla ennen kotimatkaa.


Muistikuvani matosta oli, että se on musta.  Nyt oli vain tummanharmaita ja minun piti ihan myyjältä kysyä, että onko niitä ollut mustina.  Ei ole ollut, joten muistikuvani oli väärä.  Nyt sitten mattorullat odottaa tuossa lattialla, ostin vielä sellaisen 80x200 cm maton sille kaveriksi.  Huomenna, jos jaksaisi tuon vanhan maton rullata pois ja imuroida lattian, niin voisi uudet matot laittaa paikoilleen.  Tai sitten ylihuomenna.


2 kommenttia:

  1. Kaunis matto. Mäkin olen luultavasti menossa Ikeaan ens viikolla, siis Hesaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva juttu, mukavaa reissua Sinulle.

      Poista