sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Vauvalangat, sukkalangat, huivilangat

Näitä olen kerännyt lapsenlapsia varten.  Ajatuksena, että kyllä niitä poikiakin joskus tulee. Valkoisista tulee jossain vaiheessa Pikku Prinsessalle palmikkoneulesukat.  Odottaa vain inspiraatiota.
Näistä Novitan seiska veikoista ja nalleista saisi monet sukat.
Nykyään kun ei vaan niitä villasukkia paljoakaan käytetä.
Itse pidän kyllä villasukkia kesät-talvet.  Ja paljaaseen jalkaan tietenkin.
Näistäkin oranssia lukuunottamatta muut on ostettu viime vuoden (2014) Tampereen käsityömessuilta. Kun halvalla sai!
Tampereelta tämäkin.
Ehkä Pikku Prinsessalle jotain.
Sekalaisia lankoja eri tarkoituksiin.  Etualalla olevista piti tulla huivi, siis piti, muttei jostain syystä enää kotona miellyttänytkään. Lankamaailmasta.
Ola lanka on Lankamaailmasta.  Ylhäällä vasemmalla olevat kaksi kerää Tampereen käsityömessuilta.
Nämä langat ovat aarteeni, Hopeasäie ja Lanitium ex Machina.  Molemmista tykkään kovasti. Näistä teen jotain ihan vaan itselleni.
Tähän ole koonnut kaikki pikkukerät, joita minulta löytyy. Eripaksuisia, eri materiaaleista.  Sinisävyiset ja maan läheiset värit ovat mieleeni, silti löytyy myös neonvihreää!
Ehkä näistä voisi alkaa virkkaamaan torkkupeittoa. Yhden "yhden hengen" torkkupeiton olen joskus isoäidin neliöistä tehnyt, isompaan ei kärsivällisyyteni riittänyt, eikä rahat!  Novitan seiska veikkaa, lankaa kului yllättävän paljon ja peitto painaa melkoisesti.

Nyt sitten nämä varastolangat pitäisi vuodessa kuluttaa, melkoinen urakka. Jos haluat auttaa ja haluat jotain tiettyä lankaa itsellesi, niin laita sähköpostia, voin mielelläni myydä noita poiskin, paitsi aarteitani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti