sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Ja valkeus tuli

Tuttu sähkömies tuli ja teki töitä nelisen tuntia, sähköt toimii, mutta aivan varmaa ei ole vian korjaantumisesta.
Pikkasen huolestuttaa, mutta koska vika-alue saatiin paikallistettua, niin voimme laittaa sulakkeet niiltä osin pois päältä.  Virityksiä pakastimen ja jääkaapin toimintavarmuudeksi tehtiin ja nyt voimme nukkua ensi yön jo paremmin. Yhdet lapaset sain korjauksen aikana lähes valmiiksi.  Välillä otsalampun valossa, välillä kattovalon. Koirat olivat välillä innolla nuuskimassa, välillä taas pelokkaina jaloissani.  Kissa taas rauhallisena nukkui vaan.
Tälläisinä päivinä arvostaa kaupunkiasumisen helppoutta ja toisaalta taas hyvien kaverisuhteiden olemassa oloa. Välillä sitä aina miettii, että oliko oikea ratkaisu muuttaa tänne kauas kaikesta.  Tietenkin silloin kun kaikki sujuu, niin on varma päätöksestä, mutta silloin kun ongelmia ilmenee, niin tulee mieleen puntaroida muuttopäätöstä.  Onneksi kuitenkin kevättä kohti ollaan menossa ja kesällä taas ei tule mieleenkään, että muuttaisi takaisin kaupunkiin. Mutta vielä on muutama kuukausi, jolloin viemäri voi jäätyä, sähköt mennä ja vesi loppua kaivosta. Toivotaan siis aikaista kevättä.

2 kommenttia:

  1. Tosiaan oppii arvostamaan kaupunkielämän helppoutta, kun huomaa miten ikävää elämä on ilman sähköä! Kaikki perusasiatkin vaikeutuu! Mutta on siellä korvessa myös niin lopunmonta hyvää puoltakin, etenkin kesällä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, nämä koettelemuksethan on kuitenkin niitä poikkeuksia.

      Poista