perjantai 9. tammikuuta 2015

Perinteisempiä himmeleitäJoulun alla tein joitakin himmeleitä perinteisemmällä mallilla.  Tässä käytetty ohuita muoviputkia, joissa kokoamislankana kuparinvärinen kimalteleva lanka.
Tässä taas sama muoviputki hopealangalla koottuna.

Nämä himmelit voi pitää myös ulkona terassilla tai parvekkeella, koska eivät kärsi kosteudesta. Tai ne voi ripustaa ulos ikkunan eteen, niin ei kissankaan tee mieli kokeilla niitä.  Meillä, ihme kyllä, Kissa on jättänyt himmelit rauhaan.  Ehka Kissa on tottunut koko ikänsä näkemään erilaisia lankaprojekteja, ainoastaan, kun pätkin pillejä ja niitä pätkiä lentää lattialle, niin ne kiinnostaa.

Nämä tähdet taas on tehty pumpulipuikkojen "varsista", päät leikkaan irti, siistin leikkauskohdan ja noin 4-5 cm ohuen ohut pilli on valmis.  Lidl'stä löysin pumpulipuikkorasian, jossa oli punaisia, sinisiä ja valkoisia puikkoja.Musta pitkulainen himmeli on ohuista muovipilleistä Eija Kosken Himmelikirjan mallin mukainen.
 Tässä vielä musta-valkoinen tähti pilleistä tehtynä.

Anoppi halusi punaisen pallotähden.  Himmelit on hankalia kuvattavia, kun ne liikkuu niin herkästi pienestäkin tuulenvireestä.

Oikeanpuoleinen on tilaustyö Pojan perheelle. Yksinkertainen musta tähti viehätti myös veljenpojan morsianta, jolle lahjoitin vastaavanlaisen joulun alla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti