keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Turhat ostokset

Niinpä, mitään en tarvitse, mutta tulipahan ostettua.  Lankamaailmassa kävin perinteisesti ja sieltä tuli ostettua "tukkupakkaus" bambulankaa, koska ystäväni on pyytänyt neulomaan hänelle tiskirättiä suuremman siivousliinan.  Ystäväni pitää oranssista, joten ostin sitä. Varalta vähän ylimääräistäkin! Eli vaikka matkalla kulutinkin 200 g/840 m lankaa, niin lisää tuli 500 g/1500 m. Hyvästi Lankalaihis tältä kuulta!
Sinellissä kävimme periaatteessa etsimässä boordileikkuria Miniälle, mutta koska paperiosastolla oli kaikki -50 %, niin tietenkin sitä sorruin ostamaan kaikkea mahdollista.  Eka käyntikerralla ostomäärä oli melko kohtuullinen, mutta kävimme siellä myös toistamiseen ja vielä kerran ns. helmipuolella, joten kolme kassillista Sinellin tuotteita oli paluumatkalla matkatavaroissa.
Kävimme tietenkin myös vaateliikkeissä alennusmyyntien loppueriä penkomassa.  Mummo osti tietenkin vain vaatteita pikku Prinsessalle.  Voi miten ihania vaatteita nykyään lapsille onkaan!
Itselleni en ostanut mitään, hyvä Mummo! Miniä löysi todella halvat housut tai oikeastaan kahdetkin.
Itse löysin pari kivaa neuletta, mutta säästösyistä tyydyin vain kuvaamaan mallin, josko joskus tekisin vastaavan itselleni.  Langat varmaankin saa halvemmalla kuin 79,95 euroa/kpl.

Pahvi munat aion päällystää pääsiäiskoristeiksi, tähdet odottavat ensi joulua.  Napeissa on kivat eläinkuviot ja toisessa pussissa ompeluaiheisia kuvioita.
Toisella kerralla mukaan lähti rulla paperianarua (sitä voisi kokeilla virkkaukseen), pahvilaatikoita päällystämistä varten, erilaisia koristeniittejä, pahvikirjaimia sekä helmipuolelta helmiä ja höyheniä sekä metallilankaa himmelitöihin.
 

Nämä mallit miellyttivät yksinkertaisuudellaan, monikäyttöisyydellään sekä hillityllä värillä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti