keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Nautintoja ja elämyksiä

Pojan perheen luona ollessani puhuimme siitä, miten kahvi on meille nautinto.  Jokaisella meistä oli erityinen hetki, jolloin kahvista nauttiminen tuntuu erityisen hyvältä.  Pojalle se on oma rauhallinen hetki yksin, minulle parasta on kesäaamuna istahtaa terassin rappusille, katsella järvelle Koira vieressäni. Jo kevään ensimmäisten merkkien tultua, istumme rappusille ja nauttimaan aamukahvista.

Tekemäni vierailun aikana nautimme erilaisista kahvihetkistä.  Sunnuntaina kävimme läheisessä kauppakeskuksessa, nautimme kahvia ja kirsikkasuklaakakkua, joka vei kielen mennessään.
Maanantaina keskustan kauppakierroksella istahdimme hetkeksi lepäämään ja nauttimaan kahvit Forumin uudistuneessa ilmapiirissä Kahvila Kipossa.  Myös pikku Prinsessa sai oman herkkuvälipalansa, banaanin.  Hieno idea käyttää aaltopahvirengasta, ei polta sormia.

Hard Rock Cafe Helsinki ja lounas siellä, oli elämys Mummolle.
Erilainen ympäristö ja todella hyvä ruoka.  Ja se jälkiruoka, siitä
riitti hyvin kolmellekin.
                                                                                                          
 
       

Hard Rock cafe Helsinki -kuvan ottaja Poika ja kuva pikku Prinsessasta on Miniän ottama.
                  Kuvassa Mummon tekemä ruokalappu.


Tiistaina jäimme Miniän ja Prinsessan kanssa kaupungille Pojan mennessä töihin. Etsimme kirjakaupoista Eija Kosken Himmelikirjaa tuloksetta. Välillä pidimme Prinsessan ruokailu- ja vaipanvaihtotauon Forumin uudessa Muumi aiheisessa lastenhoitohuoneessa.  Lastenhoitohuoneessa äidit juttelivat rennosti toisilleen ja vertailivat kokemuksiaan.  Moni tuntui karsastavan lasten kanssa shoppailua ja mielummin tilaavan verkkokaupoista. Miniän kanssa yhdessä tuumasimme, että kun Tytöllä on lapsia, he varmasti tulevat käyttämään tätä lastenhoitohuonetta, onhan Tyttö ehdoton Muumifani.
Kaupoissa kiertely väsytti ja päädyimme jälleen Kippoon, nyt valitsimme smoothiet.  Punaisessa kookosta, mansikkaa, banaania ja mantelimaitoa. Keltaisessa mm. avokadoa. Kuva Miniän ottama, mummon sylissä oli Prinsessa.  Ennen kotimatkalle lähtöä herkuttelimme vielä Miniän lihapullilla ja perunamuussilla sekä uunikasviksilla, jälkiruokana banaanikakkua, jonka reseptin haluan itsellenikin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti