maanantai 23. marraskuuta 2015

Viikonlopun aikana

 

Viikonlopun aikana lähes kaikki tekemiset liittyivät lumeen.  Ja sitä lunta on täällä paljon.  Mies sai korjattua lumilingon ja linkosi kotitiemme ja oli ylpeä osattuaan sen uudella vuosimallin -59 traktorillaan.  Pikkukissakin pääsi kokeilemaan ulkona olemista.  Ei arkaillut samalla tavalla kuin aikanaan Kissa päästyään ensi kertaa  ulos.  Pikkukissa tavalleen uskollisena oli rohkea ja liikkui pihassa ja kävi talon ja auton alla.
Koira puolestaan seurasi perässä ja vahti "lastaan".  Vanhempi Kissamme taas seurasi tätä kaikkea turvallisen välimatkan päässä rappusilla.  Ihmetteli varmaankin, että mitä toi rääpäle täällä ulkona tekee, eihän se osaa metsästääkään.  Pikkukissa pääsi sen verran ulkoilun makuun, että maukuu ulko-oven vieressä ulospäästäkseen.  Yksin sitä ei vielä uskalla laskea, mutta silloin, kun itsekin puuhaamme pihalla, niin se voi turvallisesti ulkoilla.

Tytön ja Vävyn ollessa viikonloppuna yökylässä, laitoimme Tytön kanssa rannassa olevaan pikkukuuseen jouluvalot ajastettuna niin, että palavat iltaisin kuusi tuntia.  Nykyisin, kun noita valoja saa myös pattereilla toimivia, niin voi yksittäisen pienen kuusenkin koristella omaksi ja metsäneläinten iloksi.
Saimme vihdoinkin vietyä uuden postilaatikkomme  naapurin postilaatikon viereen.  Emme vieläkään ole saaneet virallisesti muutettua tätä vakituiseksi osoitteeksi, mutta laatikko on nyt jo valmiina.
Tänä aamuna kävimme Koiran kanssa aamulenkillä ja kurkkasin postilaatikkoonkin.  Ilokseni postinjakaja oli noteerannut laatikkomme ja sieltä löytyi ensimmäinen postimme.  Kuinka sitä voikaan ilahtua pienestä mainospostisesta!
Viikonloppuna tuli myös virkattua.  Tytön ja Vävyn vessanmaton trikookuteesta jäi ylimääräistä ja virkkasin niistä toiveiden mukaan koreja.  Kaksi isompaa ja yksi pienempi.
Seuraavaksi pitäisikin saada vihdoinkin omaankin vessaan uudet matot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti